Κατασχέθηκαν 17 κούτες τσιγάρων και 12 κιλά καπνού για ναργιλέ στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου

Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν από το Τμήμα Τελωνείων την Τρίτη, κατά τη διάρκεια ελέγχων στο Σημείο Διέλευσης Αγίου Δομετίου.

Ανακοίνωση αναφέρει ότι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 36χρονη συριακής καταγωγής. Κατά τον έλεγχο του οχήματος διαπιστώθηκε ότι κάτω από τα καθίσματα στο πίσω μέρος και στον πίσω αποθηκευτικό χώρο υπήρχαν κρυμμένες μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 17 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία και 12 κιλά καπνού για ναργιλέ, τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Η οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των καπνικών προϊόντων. Αφέθηκε ελεύθερη, αφού κατέβαλε ποσό €6,500 για τον εξώδικο συμβιβασμό των αδικημάτων και το όχημα αποδεσμεύτηκε με την καταβολή ποσού απόδοσης €500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Η συμπεθερά, η συμπεριφορά και τα τρομακτικά συμπεράσματα για την Αστυνομία
Ψάχνουν λύσεις για τους αγρότες και την έλλειψη νερού-Επί τάπητος το νομοσχέδιο για τα εξώδικα σε πολίτες
Καρότο και μαστίγιο Γεώργιου σε Τυχικό-Αντιφατικές ενέργειες για μνημόσυνο και διαμονή στην Αρχιεπισκοπή
Ένα στους δύο ΑμεΑ δεν λαμβάνουν επίδομα στην Κύπρο-«Η αναπηρία δεν συνεπάγεται με περιθωριοποίηση»
Συναντάται με την ΕΔΕΚ το ΔΗΚΟ για μια πρώτη κουβέντα-Ποιοι κάνουν σκέψεις για το ψηφοδέλτιο του κόμματος
Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)