Έρχονται βροχές και καταιγίδες-Στους 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ωστόσο σύντομα στα βόρεια, στα ανατολικά και τα νότια, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα συνεχίσουν να παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Αργά το βράδυ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και τα βόρεια.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, αρχικά από τα δυτικά και τα βόρεια και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Ο καιρός σύντομα θα βελτιωθεί πρόσκαιρα, όμως το βράδυ, αναμένονται ξανά, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Δειτε Επισης

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ