Εκτός κούρσας για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ ο Φλουρέντζος-Δεν βρήκε ανταπόκριση

Με ανάρτησή του στο X, όπως έγινε άλλωστε και η αρχική του εξαγγελία, ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τελικά την κενή θέση αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ ο νομικός Σωτήρης Φλουρέντζος, επειδή δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση ανάμεσα στα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου, τα οποία αποτελούν και το σώμα που θα αποφασίσει στις αναπληρωματικές εκλογές.

«Όταν ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να διεκδικήσω τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ, έγινα δέκτης πολλών μηνυμάτων στήριξης και ενθάρρυνσης από τη βάση του κόμματος – τα απλά μέλη και τους φίλους του ΔΗΣΥ, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά και την ψυχή του ΔΗΣΥ. στόσο, στη διάρκεια της προσπάθειάς μου να προσεγγίσω τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου, που συνιστούν και το εκλογικό σώμα για τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία, διαπίστωσα ότι η ανταπόκριση δεν ήταν η ανάλογη», εξήγησε.

«Αυτή η διαφορά στη στήριξη μεταξύ της βάσης και του Ανωτάτου Συμβουλίου ανέδειξε μια ουσιαστική διάσταση που δεν μπορεί να αγνοηθεί», τόνισε.

«Με βαθιά εκτίμηση προς όλους όσοι με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, είμαι αναγκασμένος να ολοκληρώσω την προσπάθειά μου σε αυτό το σημείο. Σας ευχαριστώ ξανά», έγραψε.

Υπό αυτά τα δεδομένα, μοναδικός υποψήφιος αυτή τη στιγμή είναι ο πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αμμοχώστου, Γιάννης Καρούσος, αφού κανένα άλλο από τα μέλη που σκέφτονται να θέσουν υποψηφιότητα δεν έχει προβεί, ακόμη, σε επίσημη εξαγγελία. Υπάρχει, ωστόσο, αρκετός χρόνος για να κατατεθούν κι άλλες υποψηφιότητες

Δειτε Επισης

Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Συνεχίζει τις επαφές ο Τατάρ ενόψει της πολυμερούς στη Νέα Υόρκη
Πάει με τις γνωστές προθέσεις στην πενταμερή ο Τατάρ-«Επωφελής συνεργασία σε πρακτικά ζητήματα μέχρι να βρεθεί κοινό έδαφος»
Στήριξη Κύπρου σε στρατηγική Κομισιόν για εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ εξέφρασε ο Υπ. Ενέργειας
Καταγγέλλει πέντε χρόνια απραξίας και εκφράζει χαμηλές προσδοκίες για την πενταμερή ο Έρχιουρμαν
Μια διαφορετική πενταμερή αναμένει ο Τατάρ-«Έχει στην τσέπη του τα θέματα ενέργειας και οδοφραγμάτων»