Τραγωδία στη Λευκωσία λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα-Ανακαίνιζε διαμέρισμα και έπεσε στο κενό 67χρονος

Τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκωσία, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αφού ο Χαράλαμπος Κότσαπας, ηλικίας 67 ετών, σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λευκωσία, ο οποίος έπεσε από ύψος ενώ πραγματοποιούσε ανακαίνιση σε διαμέρισμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9:30 το πρωί, όταν ο 67χρονος Χαράλαμπος, ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος που βρίσκεται στη λεωφόρο Αθαλάσσας, το οποίο ανακαίνιζε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υποχώρησε μέρος του μπαλκονιού και έπεσε στο κενό. Την ώρα που υποχώρησε το μπαλκόνι, ο 67χρονος φόρτωνε ανυψωτικό μηχάνημα με κεραμικά.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο 67χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 67χρονου αναμένεται να πραγματοποιηθεί από την Επικεφαλής της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, σε κατοπινό στάδιο.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Δειτε Επισης

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο του 27χρονου στην Ηλεία
Ολονύχτιες οι έρευνες για εντοπισμό του τουρίστα στην Πάφο-Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε το σκάφος
Μοναδικό θέαμα στην Εύβοια: Κοπάδι δελφινιών εμφανίστηκε στην Αιδηψό
Επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα στην Πάφο-Πήγε σε παραλία στο Λατσί και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του
Τον βασιλιά Κάρολο θα εκπροσωπήσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου-«Σε όλα τα θέματα είμαστε από την ίδια πλευρά»
Ξέσπασε πυρκαγιά στο Φρέναρος-Επηρεάστηκαν υποστατικά και ένα όχημα
Ισχυρή έκρηξη σε περιοχή με στρατιωτική βάση στην περιφέρεια Βλαντίμιρ
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά σε σπίτι στην Κλήρου
Ανατριχιαστικό βίντεο από τη στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω σε αυτοκίνητα και διόδια στην Εγνατία