Αγοράστηκαν δύο πιάνα για τα σχολεία στα κατεχόμενα-«Η μουσική μέσο διαπαιδαγώγησης και ευεξίας»

Την αγορά δύο πιάνων, τα οποία θα παραχωρηθούν στα σχολεία στα κατεχόμενα σχολεία του Ριζοκαρπάσου και του Κρορμακίτη, ανακοίνωσε η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, Άννα Αριστοτέλους, η οποία εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη.

Η Άννα Αριστοτέλους, στο χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα παιδιά της Επιτροπής Βοήθειας Παιδιών Κύπρου και Εγκλωβισμένων, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, ανέφερε πως «πρόσφατα η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη επισκέφθηκε τον Κορμακίτη και, καθότι και η ίδια πιστεύει στον σημαντικό και καθοριστικό ρόλο της μουσικής παιδείας στη ζωή των παιδιών, μοιράστηκε μαζί μας τις προτάσεις της. Η μουσική αποτελεί μέσο ψυχαγωγίας, διαπαιδαγώγησης, προσωπικής ανάπτυξης και ευεξίας».

Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε η Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, «προχωρήσαμε στην αγορά δύο πιάνων, ένα για το σχολείο στο Ριζοκάρπασο και ένα για το σχολείο στον Κορμακίτη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να μετατρέπουμε τις ιδέες σε πράξεις και θα συνεχίσουμε το έργο και τις δράσεις μας στο πλαίσιο του προγράμματος διακυβέρνησης, με σκοπό την αναβάθμιση των σχολείων, αλλά και την προσωπική ανάπτυξη των μαθητών».

Καταλήγοντας, η Άννα Αριστοτέλους, εκ μέρους των μαθητών και καθηγητών των κατεχόμενων σχολείων, εξέφρασε την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη προς την Πρώτη Κυρία που δουλεύει αθόρυβα και προσφέρει στους ευάλωτους συνανθρώπους μας, όπως ανέφερε.

Η κα. Αριστοτέλους προσέφερε μία ανθοδέσμη στην Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά-Χριστοδουλίδη, ως ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης.

99087

99075

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι και το Σάββατο
Αλλάζουν συνήθειες οι Κύπριοι-Αυξημένο το ενδιαφέρον για υγιεινά τρόφιμα και εναλλακτικό κάπνισμα
Θάβονται τόνοι σκουπιδιών, πολλά εξ αυτών χωρίς να διαχωρίζονται-Ψάχνουν τρόπους για λύση στο πρόβλημα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 3,7 εκατομμύρια του Τζόκερ
Επανεξελέγη Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ο Ηλίας Δημητρίου
Στην Κύπρο στις 6-9 Ιουνίου το ιστιοφόρο Bel Espoir στο πλαίσιο διαθρησκευτικής πρωτοβουλίας
Το 53% της Ευρώπης και λεκάνης Μεσογείου επλήγη από ξηρασία μέσα Μαΐου
Έως το τέλος του μήνα οι εγγραφές μαθητών σε Β΄ και Γ΄ τάξη Γυμνασίου/Λυκείου/Τεχνικής Σχολής
«Ένας στους δύο στην Κύπρο δεν καλύπτεται από συλλογικές συμβάσεις»-Ζητούν εφαρμογή της οδηγίας
Εξαίρεση καλλιτεχνών στην τ/κ συνοικία Σκάλας από αγοραίο ενοίκιο ζητά η Επιτροπή Προσφύγων