Καταγγέλλει βομβαρδισμό θέσεων στη Δαμασκό από το Ισραήλ το Σπούτνικ-Σιγή ιχθύος από Τελ Αβίβ

Η ισραηλινή αεροπορία έπληξε θέσεις στην σιιτική συνοικία Αλ-Σαΐντα Ζάιναμπ της νότιας Δαμασκού, στρατιωτική βάση τα βόρεια προάστια της πόλης Χομς και αποθήκες οπλισμού του συριακού ναυτικού στην Λαττάκεια, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Σπούτνικ.

Πρόκειται για την πρώτη ισραηλινή αεροπορική επιχείρηση που πραγματοποιείται στον αστικό ιστό της συριακής πρωτεύουσας αφότου κατέρρευσε το καθεστώς Άσαντ και μετά την προέλαση των ισραηλινών δυνάμεων στην νότια Συρία.

Από ισραηλινής πλευράς, οι συγκεκριμένες αναφορές δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, ούτε διαψεύδονται. Ωστόσο αναμεταδίδονται από τα κρατικά μέσα χωρίς σχολιασμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασμα Πυροσβεστών για τα φαινόμενα νεανικής παραβατικότητας-«Αγγίζουν τα όρια της εγκληματικότητας»
Απουσιάζει 16χρονος από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Πονοκέφαλος οι διπλωματικές ισορροπίες στην κηδεία του Πάπα-Η λίστα των επισήμων και το παράδειγμα του 2005
Αχυράνθρωπους του Σιζόπουλου θεωρεί ο Παπαδάκης αυτούς που φημολογούνται για διάδοχοι-«Μασκαραλίκια»
Παίρνουν σειρά συγγενείς θυμάτων και αστυνομικοί στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Θα δοθούν στοιχεία για τα τροχαία
Καταρτίζει οδικό χάρτη για απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση πολιτογραφήσεων-Zητήθηκε χρόνος ώστε να παραδοθεί μαρτυρικό υλικό
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Απειλές Άγκυρας προς Λευκωσία-«Αν χρειαστεί, θα κάνουμε στην Κύπρο ό,τι και στο παρελθόν»
Tρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επίθεση στην πόλη Πάβλοχραντ