Απολογείται ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού για το θάνατο του 19χρονου

Απολογούνται, σήμερα, ενώπιον της ανακρίτριας Πολυγύρου ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, η σύζυγός του και ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού, που διώκονται με κακουργηματικές πράξεις για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο, τον περασμένο Αύγουστο, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Όλοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία, όπως τους ασκήθηκε η ποινική δίωξη μετά το πέρας της προκαταρκτικής έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, θα κληθούν να τοποθετηθούν πάνω στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, στο πόρισμα του οποίου στηρίχθηκε το κατηγορητήριο και το οποίο καταγράφει μία σειρά από αστοχίες και παραλείψεις όσον αφορά τη λειτουργία του παιχνιδιού (crazy dance).

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη φαίνεται να μπήκε στο «κάδρο» των ποινικών ευθυνών ως συνδιαχειρίστρια της επιχείρησης, μαζί με τον ιδιοκτήτη-σύζυγο.

Τη σκυτάλη των απολογιών θα πάρει αύριο ο κατηγορούμενος μηχανικός (τελευταίος μέχρι στιγμής που διώκεται για την υπόθεση). Ο ίδιος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του 19χρονου) και σε απόπειρα (για τον αδελφό του), επειδή φέρεται να είχε βεβαιώσει την ασφαλή λειτουργία του crazy dance.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη 68χρονος για σεξουαλική κακοποίηση του 38χρονου γιου του στην Ελλάδα

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα-Σεισμός μεγέθους 5,1 στην Κρήτη
Συνελήφθησαν στην Βουλγαρία δύο Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ
Συγκρατημένα αισιόδοξη η Αθήνα για τις συνομιλίες στο Κάιρο για το μέλλον της Μονής Σινά
Ένοχοι οι δέκα από 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-«Ντροπή, μας διέλυσαν τα σπίτια κι εσείς το ίδιο»
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου-Μικρές υλικές ζημιές
Προφυλακίστηκε η ψυχίατρος που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών μέχρι και με ασθενοφόρο-Τι ισχυρίστηκε
Νεκρή 52χρονη μετά από τροχαίο στη Λάρισα-Εκτοξεύτηκε από μηχανή μετά από σύγκρουση με όχημα
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης