Επτά χρόνια στη φυλακή σε 62χρονο που πήρε χρήματα για να κτίσει πέντε σπίτια και δεν το έπραξε ποτέ

Το Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης εφτά ετών, σε 62χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2024. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, τον Σεπτέμβριο του 2023, κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, συμφώνησε με τον 62χρονο, ο οποίος του παρουσιάστηκε ως ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας, για την ανέγερση πέντε κατοικιών, σε τεμάχιο γης στην επαρχία Αμμοχώστου. Για τον σκοπό αυτό, ο παραπονούμενος έδωσε στον 62χρονο, χρηματικό ποσό ύψους €128,500, ωστόσο ο 62χρονος δεν προχώρησε στην κατασκευή των σπιτιών.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Δειτε Επισης

Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Επισκέφθηκε τον ΠτΔ ο 21χρονος Νεκτάριος-«Να διασφαλίσουμε στα παιδιά μας αυτό που δικαιούνται, ίσες ευκαιρίες για όλους»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πέρασαν από τη Βουλή τα νομοσχέδια για τους προϋπολογισμούς ΕΟΑ