Εξήντα δύο τα οχήματα της Αστυνομίας που έχουν εγκατεστημένους αερόσακους Takata

Αναφορικά με το θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με τους αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ, στην Αστυνομία επηρεάζονται 62 υπηρεσιακά οχήματα τα οποία έχουν εγκατεστημένους τους συγκεκριμένους αερόσακους.

Ήδη η Αστυνομία είναι σε επικοινωνία με την προμηθεύτρια εταιρεία απ’ όπου έχουμε προμηθευτεί τα συγκεκριμένα οχήματα, ώστε να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποκατάσταση του προβλήματος.

Τονίζεται ότι, η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Αστυνομίας δεν επηρεάζεται από το συγκεκριμένο γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρόβλημα και σε αστυνομικά οχήματα με τους ΤΑΚΑΤΑ-«Γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες»

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων