Διασωληνωμένος στη Λευκωσία 15χρονος-Ανατράπηκε η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, τον εντόπισε πεζός

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 15χρονος, μετά από τραυματισμό του σε τροχαία σύγκρουση στη Λάρνακα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ανατράπηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11μ.μ. χθες, 15χρονος ενώ οδηγούσε μοτοσικλέτα στη Λεωφόρο Λεμεσού, στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Ο 15χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από διερχόμενο πεζό, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην εντατική παίδων στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντος ιατρούς ως κρίσιμη.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις

Δειτε Επισης

Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Νέα έρευνα την Τουρκία εναντίον Ιμάμογλου για πλαστό πτυχίο
Καταγγελία για ομαδικό βιασμό 22χρονης στη Χαλκίδα-Την εξανάγκασαν να κάνει χρήση ναρκωτικών
Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του 19χρονου Σύρου δράστη της επίθεσης στο Βερολίνο
Το Associated Press μηνύει τον Λευκό Οίκο για τον αποκλεισμό του από τις ενημερώσεις Τραμπ
ΒΙΝΤΕΟ: Ισραηλινός όμηρος φιλά στο μέτωπο μαχητή της Χαμάς κατά την απελευθέρωσή του
Απεβίωσε ο πατέρας του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου
Τελέστηκε η κηδεία της μητέρας και των παιδιών στη Λεμεσό-«Να κρατήσουμε το φως που μας χάρισε η παρουσία τους»
BINTEO: Δείχνει τα δόντια της η Coral-Νυφάδες χιονιού και χαλάζι σε διάφορες περιοχές (Pics)