Αίθριος ο καιρός, στους 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Πότε επιστρέφουν οι καταιγίδες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, και αρχικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά βόρειοι, μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Τη Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Η ΚΥΣΟΑ εκφράζει διαφωνία με την πρακτική των «πιστοποιητικών φοίτησης» αντί απολυτηρίων
Βγαίνει μπροστά η Ειδική Επιτροπή για την επιλογή στη Μπιενάλε-«Δεν είχαμε καμία ενημέρωση»
Δύο στρατόπεδα για το άνοιγμα της Μακαρίου-Κραυγή αγωνίας από καταστηματάρχες
Μέτρα για άρση παράνομης επέμβασης σε τεμάχιο Τριών Ελιών Λεμεσού ζητά η Επ. Διοικήσεως
Στήριξη παράτασης κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ ως τέλος 2026 από τη Βουλή-«Δεν δίδεται λευκή επιταγή»
Συμμερίζεται τις απόψεις του ΠΔΣ το ΔΝΤ για αναβάθμιση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης
Είδαν Δαμιανό και έθεσαν τα προβλήματά τους τα μέλη της Επιτροπής Υγείας της Βουλής των Γερόντων
Παράταση μέχρι 11 Ιουλίου για υποβολή αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα
Καταγγελία παράνομου γραφείου στα κατεχόμενα από Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών
Όλα κυλούν ομαλά στις Παγκύπριες, ανακοινώνονται τις 22 Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΑΕΙ