Δρομολογείται η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού και Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στον Κ. Πύργο

Ενέργειες, που θα προωθηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, με στόχο την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών του Συμπλέγματος Κοινοτήτων Τηλλυρίας τέθηκαν την Παρασκευή στο επίκεντρο συνάντησης της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένας Ευαγγέλου με τον Πρόεδρο του Συμπλέγματος Κοινοτήτων Τηλλυρίας, Νίκο Κλεάνθους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υφυπουργείο, σε συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου στον Κάτω Πύργο το περασμένο Σάββατο, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας συναντήθηκε με τον κ. Κλεάνθους, στο πλαίσιο άμεσου συντονισμού, για την υλοποίηση των έργων το συντομότερο δυνατόν.

Συγκεκριμένα, προωθείται η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού για την εξυπηρέτηση περίπου 20 παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας, στηρίζοντας έμπρακτα τις νέες οικογένειες και τους εργαζόμενους γονείς, ιδιαίτερα στην απομακρυσμένη αυτή περιοχή.

Επιπρόσθετα, δρομολογείται η δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ατόμων τρίτης ηλικίας της περιοχής Τηλλυρίας.

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση «η άμεση προώθηση έργων αποδεικνύει την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη να βελτιώσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, ενισχύοντας την πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Είδαν Δαμιανό και έθεσαν τα προβλήματά τους τα μέλη της Επιτροπής Υγείας της Βουλής των Γερόντων
Παράταση μέχρι 11 Ιουλίου για υποβολή αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα
Καταγγελία παράνομου γραφείου στα κατεχόμενα από Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών
Όλα κυλούν ομαλά στις Παγκύπριες, ανακοινώνονται τις 22 Ιουλίου τα αποτελέσματα για ΑΕΙ
Ο ΟΠΕΚ καταδικάζει πρακτικές που εφαρμόζει ο Γενικός Εισαγγελέας
Μεγάλο πρόβλημα η απώλειες νερού-Οι λόγοι που παίρνει παράταση η λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης από τα ΗΑΕ
Θετικό ξεκίνημα για e-kalathi με περιθώρια βελτίωσης
Συνάντηση με Πρόεδρο για αντισταθμιστικά για αεροδρόμιο Λάρνακας ζητούν δήμοι
«Υποφέρουν και κλαίνε οι γεωργοί»-Πώς απαντά το Υπ. Γεωργίας για την καθυστέρηση λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης
Παρέλαβε τα αποτελέσματα εξετάσεων για υποψήφιους έφεδρους ο Πάλμας