Βασάνιζαν και κακοποιούσαν τον 16χρονο επί πέντε ώρες στη δομή της Μαλακάσας

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το μαρτύριο που πέρασε στα χέρια έξι Αιγύπτιων ένας 16χρονος στη δομή της Μαλακάσας με τους πρώτους να κατηγορούνται ότι βασάνισαν και εν συνεχεία ασέλγησαν πάνω στον ανήλικο.

Όπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες του protothema.gr, το μαρτύριο του 16χρονου ξεκίνησε στις 3.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/12) όταν οι έξι Αιγύπτιοι προσέγγισαν το παιδί και το υπέβαλαν σε απερίγραπτα βασανιστήρια και τελείωσε περίπου στις 08:00 το πρωί. Κάτι που σημαίνει πως τον βασάνιζαν για τουλάχιστον πέντε ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αιγύπτιοι έκαψαν τον ανήλικο σε διάφορα μέρη του σώματός του με ένα πυρακτωμένο κουτάλι, το μαστίγωσαν και στη συνέχεια φέρονται να ασέλγησαν πάνω του.

Μάλιστα οι δράστες καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης φέρονται να κατέγραφαν τις ειδεχθείς τους πράξεις με ένα κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρίκη σε δομή της Μαλακάσας-Μαστίγωσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά ανήλικο

Παράλληλα, το βασανιστήριο φέρεται να ξεκίνησε από το γεγονός πως οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι ο 16χρονος τους έκλεψε ένα κινητό. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού έχουν συλλάβει για την υπόθεση τέσσερα άτομα και αναζητούνται ακόμη δύο, ενώ διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία, παράνομη βία, παράνομη κατακράτηση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Προκαλεί βαθιά αποστροφή σε όλους μας, είναι υπό διερεύνηση

«Το σοβαρό περιστατικό στη Μαλακάσα προκαλεί βαθιά αποστροφή σε όλους μας και βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές. Ο διοικητής της δομής αντέδρασε άμεσα, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει στις απαραίτητες συλλήψεις.

Εργαζόμαστε εντατικά για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοιες πράξεις», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

Δειτε Επισης

Απάντηση Μιχαηλίδου για τις εκδρομές μαθητών στα κατεχόμενα-«Δεν μετράμε τη φιλοπατρία μέσω δηλώσεων»
Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη-«Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
Η κυβέρνηση Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου στην Ουκρανία χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας ζητεί το Ισραήλ
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό
Νέοι διάλογοι αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη-«Έχουμε τρακάρει, το τρένο έχει πάρει φωτιά»
Στο ψυγείο η Κύπρος με τσουχτερό κρύο και χιόνια-Στους 8 βαθμούς η θερμοκρασία
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία