Βασάνιζαν και κακοποιούσαν τον 16χρονο επί πέντε ώρες στη δομή της Μαλακάσας

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το μαρτύριο που πέρασε στα χέρια έξι Αιγύπτιων ένας 16χρονος στη δομή της Μαλακάσας με τους πρώτους να κατηγορούνται ότι βασάνισαν και εν συνεχεία ασέλγησαν πάνω στον ανήλικο.

Όπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες του protothema.gr, το μαρτύριο του 16χρονου ξεκίνησε στις 3.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/12) όταν οι έξι Αιγύπτιοι προσέγγισαν το παιδί και το υπέβαλαν σε απερίγραπτα βασανιστήρια και τελείωσε περίπου στις 08:00 το πρωί. Κάτι που σημαίνει πως τον βασάνιζαν για τουλάχιστον πέντε ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αιγύπτιοι έκαψαν τον ανήλικο σε διάφορα μέρη του σώματός του με ένα πυρακτωμένο κουτάλι, το μαστίγωσαν και στη συνέχεια φέρονται να ασέλγησαν πάνω του.

Μάλιστα οι δράστες καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης φέρονται να κατέγραφαν τις ειδεχθείς τους πράξεις με ένα κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρίκη σε δομή της Μαλακάσας-Μαστίγωσαν και κακοποίησαν σεξουαλικά ανήλικο

Παράλληλα, το βασανιστήριο φέρεται να ξεκίνησε από το γεγονός πως οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι ο 16χρονος τους έκλεψε ένα κινητό. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού έχουν συλλάβει για την υπόθεση τέσσερα άτομα και αναζητούνται ακόμη δύο, ενώ διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση του θύματος.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία, παράνομη βία, παράνομη κατακράτηση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Προκαλεί βαθιά αποστροφή σε όλους μας, είναι υπό διερεύνηση

«Το σοβαρό περιστατικό στη Μαλακάσα προκαλεί βαθιά αποστροφή σε όλους μας και βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές. Ο διοικητής της δομής αντέδρασε άμεσα, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει στις απαραίτητες συλλήψεις.

Εργαζόμαστε εντατικά για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοιες πράξεις», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Οδηγός απανθρακώθηκε στο όχημά του στον Ασπρόπυργο
«Άκουσα πυροβολισμούς, κατέβηκα και τον είδα νεκρό»-Η μαρτυρία της γυναίκας του Αιγύπτιου
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Ψάχνουν και στο Facebook τους εκτελεστές του Αιγύπτιου-«Κλειδί» το ποιοι έβλεπαν το live πριν τη δολοφονία
Οικογενειακή «σφαγή» στο Ρέθυμνο-Κάρφωσαν τζάμι στον λαιμό του γαμπρού
Εντυπωσιακές εικόνες από τον ρουκετοπόλεμο στον Βροντάδο της Χίου-Οι «ρίζες» του εθίμου
Συμβόλαιο θανάτου πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αιγύπτιου-Τι εξετάζουν οι Αρχές
ΒΙΝΤΕΟ: Με μολότοφ και κροτίδες γιόρτασαν την Ανάσταση στην Αθήνα-Το «έθιμο» που ξεκίνησε το 2011
Bίντεο σοκ από τη σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στην Πάτρα-Παραβίασε την κλειστή μπάρα ο οδηγός
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα