Έπιασαν 20χρονο στα πράσα να οδηγεί κλοπιμαία μοτοσικλέτα-Είχε ένταλμα και για άλλη κλοπή

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, της ΑΔΕ Λεμεσού, προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 20 ετών, τον οποίο εντόπισαν να οδηγεί κλοπιμαία μοτοσικλέτα. Εναντίον του 20χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, διερευνάται υπόθεση κλοπής άλλης μίας μοτοσικλέτας, η οποία επίσης έχει ήδη ανευρεθεί από μέλη της Αστυνομίας.

Τον 20χρονο ύποπτο, εντόπισαν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, να οδηγεί χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος και να σταθμεύει μοτοσικλέτα, σε δρόμο στη Λεμεσό, γύρω στις 11.30 το μεσημέρι σήμερα.

Αφού ο 20χρονος αντιλήφθηκε τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας τον ανέκοψαν και προχώρησαν στη σύλληψη του, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού η μοτοσικλέτα είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, στις 03 Δεκεμβρίου, ως κλοπιμαία.

Η μοτοσικλέτα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, κλάπηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα, στις 03 Δεκεμβρίου, σε περιοχή στην επαρχία Λευκωσίας. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής, από το ΤΑΕ Λευκωσίας, είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 20χρονου.

Ακολούθως της σύλληψης του, ο 20χρονος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα, το οποίο είχε εκδοθεί στο πλαίσιο διερεύνησης από το ΤΑΕ Λεμεσού, υπόθεσης κλοπής άλλης μιας μοτοσικλέτας.

Σύμφωνα με καταγγελία που υπέβαλε στην Αστυνομία στις 04 Δεκεμβρίου ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας, αυτή κλάπηκε γύρω στις 5.00 το απόγευμα της ίδιας μέρας, σε περιοχή στην επαρχία Λεμεσού. Τη μοτοσικλέτα εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ στις 04 Δεκεμβρίου, σε περιοχή στην επαρχία Λάρνακας.

Επιπρόσθετα των δύο υποθέσεων κλοπής που διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και το ΤΑΕ Λευκωσίας, εναντίον του 20χρονου διερευνάται από την Τροχαία Λεμεσού και υπόθεση παραβάσεων τροχαίας, αφού ο 20χρονος δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και οδηγούσε την κλοπιμαία μοτοσικλέτα χωρίς ο ίδιος να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος προς Λεμεσό μετά από σχεδόν δέκα ώρες ταλαιπωρίας
Πολλαπλά κατάγματα υπέστησαν οι οδηγοί των δύο φορτηγών-Εκτινάχθηκε ο ένας, εγκλωβίστηκε ο άλλος
Ατελείωτες ουρές στον αυτοκινητόδρομο εξαιτίας του τρομερού ατυχήματος
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»
Αυτόν εξακολουθεί να αναζητεί η Αστυνομία για τα ρόπαλα στο Στέλιος Κυριακίδης
Άφησαν τον Άγιο Φίλωνα αφύλαχτο στα κατεχόμενα και τουρίστες κλέβουν ψηφίδες από τα μωσαϊκά
Με ενστάσεις και τεχνικά προβλήματα συνεχίστηκε η δίκη για Al Jazeera-Αναβλήθηκε η κατάθεση μάρτυρα
Ανέπεμψε στη Βουλή το Νόμο για τους χρονοδιακόπτες στα φώτα τροχαίας ο Πρόεδρος-Πυρά ΑΚΕΛ σε Κυβέρνηση