Υποστήριξε ότι προσπάθησε να επαναφέρει την 32χρονη μετά τα θανάσιμα χτυπήματα ο γυναικοκτόνος

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε το μεσημέρι της Τρίτης ο 39χρονος που σκότωσε με σφυρί την 32χρονη σύζυγό του στους Αμπελόκηπους.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μάλιστα κατά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια φέρεται να έκλαιγε συνεχώς, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ότι καυγάδισε με το θύμα και τότε εκείνος θόλωσε και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχικής ορμής άρπαξε ένα σφυρί από την τσάντα της δουλειάς του και χτύπησε την σύζυγο του.

Ακόμη, ενώπιον της ανακρίτριας φέρεται να υποστήριξε πως προσπάθησε να επαναφέρει το θύμα, όμως όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή, πανικοβλήθηκε και αποφάσισε να κρύψει τη σορό και να καθησυχάσει τα παιδιά του, παριστάνοντας ότι η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι.

Τέλος, ο 39χρονος ανέφερε πως σε καμία περίπτωση δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Οι πιλότοι του Canadair περιγράφουν τα όσα συνέβησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση-«Ήμασταν μιάμιση ώρα μέσα στη θάλασσα»
Ένταση στη δίκη της Κυριακής-«Δεν ήρθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου, που σου έδωσε το μαχαίρι»
Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο-Βρέφος 18 μηνών πνίγηκε από σουβλάκι
Μεγάλη αναζωπύρωση πάνω από τη Λαύκα στον Φενεό Κορινθίας
Παιδί ΑμεΑ και η συνοδός του ταξίδεψαν στο γκαράζ ενός ferry boat από Θάσο λόγω έλλειψης ράμπας
Πατέρας στη Ρόδο βίαζε την κόρη του για χρόνια-Τεστ DNA έδειξε πως το παιδί της είναι δικό του
Συγκλονισμός στην Ελλάδα... Παράτησε νεκρή την πρώην του και έστελνε SMS από το κινητό της στη μητέρα της
Σεισμός 5.1 Ρίχτερ στην Κρήτη-Αισθητός σε Χανιά και Ηράκλειο
Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Παναγιωτάκη-Η Μουρτζούκου σκότωσε το παιδί μου και έπαιζε θέατρο
Η φωτογραφία του Πολωνού καθηγητή λίγο πριν τη δολοφονία-Την τράβηξε η πρώην σύζυγος