Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Γλυφάδα-Οι Τούρκοι εκτελεστές κυνηγούν τα θύματα και ανοίγουν πυρ

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Άνω Γλυφάδα όπου οι Τούρκοι εκτελεστές έστησαν μια φονική ενέδρα στα θύματά τους - επίσης τουρικής καταγωγής - σε κεντρικό σημείο και τους «γάζωσαν» αφήνοντας πίσω δύο νεκρούς και ένα τραυματία.

Οι Τούρκοι, σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες είχαν εντοπίσει το σημείο που βρίσκονται οι ομοεθνείς τους, στη συμβολή των οδών Λευκωσίας και Μικράς Ασίας, και μόλις τους είδαν σήκωσαν τα όπλα και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Το protothema.gr φέρνει στο φως ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του μακελειού στο οποίο φαίνονται οι δύο εκτελεστές να κυνηγούν τα θύματα και να ανοίγουν πυρ.

Ο ένας, φορώντας μαύρα ρούχα, τρέχει στη μέση του δρόμου, σηκώνει το όπλο και πυροβολεί προς την πλευρά των αλλοδαπών οι οποίοι έχουν σταθεί μπροστά από την εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Ταυτόχρονα, διακρίνεται ο δεύτερος δράστης, ο οποίος φορά ένα μαύρο μπουφάν και ένα λευκό παντελόνι, να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση και να κυνηγά με το πιστόλι στο χέρι ενα άτομο που τρέχει προς την παιδική χαρά για να γλιτώσει.

Στα αποκλειστικά πλάνα φαίνεται και ένας συνεργός τους ο οποίος φορά μαύρα ρούχα και μια χειρουργική μάσκα και μαζί με τον πρώτο εκτελεστή ελέγχουν τον χώρο προτού εξαφανιστούν.

Οι δύο εκτελεστές που συνελήφθησαν

Όσον αφορά στους συλληφθέντες πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 26χρονο, αμφότεροι Τούρκοι κουρδικής καταγωγής. Ένας εξ’ αυτών φέρεται, μάλιστα, να είναι ένας από τους πιστολέρο, ενώ ο δεύτερος φέρεται να είχε υποστηρικτικό ρόλο. Και οι δύο έφθασαν στη χώρα μας παράνομα μέσω του Έβρου, ενώ ένας εξ' αυτών όταν εντοπίστηκε δήλωσε οπαδός του Γκιουλέν και αιτήθηκε άσυλο.

Αναφορικά με τους συνεργούς τους που αναζητούνται, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από αυτούς κρατούσε, επίσης, όπλο με τον δεύτερο να έχει και αυτός ρόλο υποστηρικτικό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη-«Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
Η κυβέρνηση Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου στην Ουκρανία χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ο πατέρας του Κυπριανού για το θάνατο του παιδιού του στα Τέμπη-«Είχε κοκκινίλες στα χέρια του,μύριζε πολύ έντονα χημικά»
Αγώνας δρόμου για τα στοιχεία που θα δείξουν τη διαδρομή τουΚαλογήρου-Στο μικροσκόπιο και ο ιατρικός του φάκελος
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας ζητεί το Ισραήλ
Η τελευταία πράξη του δράματος-Το ύστατο χαίρε στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό
Νέοι διάλογοι αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη-«Έχουμε τρακάρει, το τρένο έχει πάρει φωτιά»
Στο ψυγείο η Κύπρος με τσουχτερό κρύο και χιόνια-Στους 8 βαθμούς η θερμοκρασία
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία