Στη φυλακή η 33χρονη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους-Έδωσε τυπική απολογία

Προφυλακιστέα κρίθηκε πριν από λίγο με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η 33χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας, στους Αμπελόκηπους.

Η 33χρονη απολογήθηκε σήμερα Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, στην ανακρίτρια που την επισκέφθηκε στον «Ευαγγελισμό» μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, για τέσσερις κακουργηματικές και δύο πλημμεληματικές κατηγορίες. Η γυναίκα, φέρεται να έδωσε τυπική απολογία στην ανακρίτρια, χωρίς να απαντήσει στις ερωτήσεις της.

manoura

Ο συνήγορος της 33χρονης Κώστας Παπαδάκης κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο κατά πληροφορίες ανέφερε ότι η εντολέας του αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και πως δεν μπορεί να απολογηθεί λόγω της κατάστασης της υγείας της. Ακόμη ο συνήγορος ζήτησε την παράταση της απολογίας της εντολέα του για μία εβδομάδα, αίτημα το οποίο και απορρίφθηκε.

Η κατηγορούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη καταδίκασε και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η κατηγορούμενη θα παραμένει στον «Ευαγγελισμό» για όσο το απαιτεί η κατάστασης της υγείας της και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις φυλακές.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Κάλεσαν την Πυροσβεστική για φωτιά και με το που έφτασαν τους επιτέθηκαν με πέτρες
Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση ο Παύλος Πολάκης-Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή
Την Προεδρία του ΣΑ του ΟΗΕ αναλαμβάνει αύριο η Ελλάδα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και κουκουλοφόρους στη Θεσσαλονίκη-Πέτρες, δακρυγόνα και έφοδος της ΕΛΑΣ
Ανήλικη κατήγγειλε 23χρονο για απόπειρα βιασμού στην Κρήτη-Βρίσκονταν σε διαμέρισμα
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας