Πάνω από 120 μετανάστες επαναπατρίστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για επιστροφές υπηκόων τρίτων χωρών, που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο, στις χώρες καταγωγής τους, πέραν των 120 προσώπων έχουν επαναπατριστεί/απελαθεί από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας την τελευταία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, μέσω διαδικασιών εθελούσιας και αναγκαστικής επιστροφής έχουν επαναπατριστεί την τελευταία εβδομάδα 123 μετανάστες που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα έχουν επαναπατριστεί 8,498 πρόσωπα, τα οποία διέμεναν παράνομα στην Κύπρο, ενώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο είχαν επαναπατριστεί 8,123.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time