Συνεχίζονται οι τραγικές αποκαλύψεις στη δίκη Πελικό-Δήλωσε πως ήταν σαν ζόμπι άνδρας που τη βίασε έξι φορές

Ένας από τους άνδρες που συμμετείχε στους ομαδικούς βιασμούς της Ζιζέλ Πελικό στο Μαζάν της Γαλλίας εξακολουθεί να αρνείται «οποιονδήποτε βιασμό», παρά τα ενοχοποιητικά βίντεο που αποδεικνύουν την εμπλοκή του.

Ο 63χρονος Romain V ήταν ένας από τους κατηγορούμενους που θα παρουσιαζόταν ενώπιον του ποινικού Δικαστηρίου της Vaucluse την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου.

Σε μια συγκεχυμένη και αντιφατική εξήγηση για τους λόγους που τον οδήγησαν να ταξιδέψει έξι φορές στο Μαζάν για να κακοποιήσει σεξουαλικά την Ζιζέλ Πελικό, ισχυρίστηκε ότι «αναζητούσε μια κοινωνική επαφή» και ότι «συμπεριφερόταν σαν ζόμπι που κινούταν στον “αυτόματο πιλότο”», αναφέρει ο ιστότοπος lindependant.fr.

Ο Romain V, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στη φυλακή και κατηγορείται για τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό σε επανειλημμένες περιπτώσεις, δήλωσε ότι πήγε στο σπίτι στο Μαζάν αρκετές φορές μεταξύ Δεκεμβρίου 2019 και 2020, λόγω του «φόβου» του για τον σύζυγό της, Ντομινίκ Πελικό, αλλά και από την επιθυμία του να «αναζητήσει κοινωνική σύνδεση», υποστηρίζοντας ότι ενήργησε σαν «ζόμπι».

«Δεν ξέρω πώς με έπεισε να έρθω έξι φορές»

«Δεν αναρωτιόμουν για τίποτα, ήμουν σαν ζόμπι που “κινούταν στον αυτόματο πιλότο”. Δεν καταλαβαίνω πώς με έπεισε ο Ντομινίκ Πελικό να έρθω εδώ έξι φορές», είπε ο κατηγορούμενος, προκαλώντας την έκπληξη του δικαστηρίου, και συγκεκριμένα του προέδρου, Ρότζερ Αράτα, ο οποίος τον ρώτησε αν είχε ποτέ αναρωτηθεί αν ζήτησε τη συγκατάθεση του θύματος.

«Είχα την άδεια του συζύγου της», απάντησε ο Romain V, όπως και αρκετοί άλλοι από τους περίπου πενήντα άνδρες που δικάζονται στην Αβινιόν για τον βιασμό της Ζιζέλ Πελικό, κατόπιν πρόσκλησης του συζύγου της, ο οποίος, σύμφωνα με τις καταθέσεις, την υπνωτιζε με αγχολυτικά φάρμακα.

«Νόμιζα ότι ήταν μισοξυπνημένη και κουρασμένη»

Η εισαγγελία ζήτησε να προβληθούν στο Δικαστήριο τέσσερα από τα δεκάδες βίντεο που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Ντομινίκ Πελικό, τα οποία καταγράφουν με λεπτομέρεια τις σεξουαλικές πράξεις που διαπράχθηκαν.

Στα βίντεο, ο κατηγορούμενος φαίνεται να εκτελεί διάφορες σεξουαλικές πράξεις στο θύμα, το οποίο δεν φαίνεται να αντιδρά σε κανένα σημείο.

«Νόμιζα ότι ήταν μισοξύπνια, κουρασμένη. Είχε υπνηλία. Εγώ, με τη θεραπεία μου, νυστάζω», είπε ο κατηγορούμενος, αναφερόμενος στην οροθετική του κατάσταση, η οποία διαγνώστηκε το 2004, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν είναι μεταδοτικός», γεγονός που έχει επιβεβαιώσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Παρά ταύτα, δεν φόρεσε προφυλακτικό κατά τις επαφές του.

«Ζητώ συγγνώμη για όσα μου καταλογίστηκαν. Μετανιώνω για όλα όσα συνέβησαν. Δεν είχα καμία πρόθεση να τη βιάσω. Έχω μετανιώσει, έχω μετανιώσει για πολλά».

Ο Romain V, όπως και οι υπόλοιποι 51 κατηγορούμενοι στην υπόθεση, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών για τις κατηγορίες εναντίον του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Έλον Μασκ παίρνει πολιτικό διαζύγιο από τον Τραμπ αλλά έχει ήδη πληρώσει την... διατροφή
Τραμπ: Δεν μπορώ να πω αν ο Πούτιν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος, αν μας εκμεταλλεύεται, θα αντιδράσουμε
Πρόσθετες κατηγορίες σε 16 πρόσωπα για τη σύμβαση 717 για τα Τέμπη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
«Aισιοδοξία» για προσωρινή εκεχειρία στη Γάζα-Νέους όρους θα στείλουν οι ΗΠΑ, συμφωνεί η Χαμάς
Σκοταδισμός στη Ρωσία-Βιβλιοπωλεία έλαβαν εντολή να καταστρέψουν έργα των Ευγενίδη, Ζίζεκ κι άλλων συγγραφέων
Η απάντηση ΕΕ στον Πούτιν περνά από τη Μαύρη Θάλασσα-Λιμάνια και στρατοί στο νέο γεωπολιτικό σχέδιο
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήρε τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Συρίας
Στις 2 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Ουκρανίας
Τη δολοφονία του Μοχάμεντ Σινουάρ από τον ισραηλινό στρατό επιβεβαίωσε στην Κνεσέτ ο Νετανιάχου
Σοκάρει η δολοφονία της 14χρονης στη Νάπολη από τον πρώην φίλο της-«Τη σκότωσα επειδή με εγκατέλειψε»