Ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Τραμπ για να τον συγχαρεί-Τι ειπώθηκε

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Ντόναλντ Τραμπ για να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ισραηλινό πρωθυπουργικό γραφείο, ο Νετανιάχου ήταν από τους πρώτους ηγέτες που μίλησαν με τον Τραμπ και η συνομιλία ήταν «θερμή και εγκάρδια».

«Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Τραμπ για την εκλογική του νίκη και οι δύο συμφώνησαν να δουλέψουν μαζί για την ασφάλεια του Ισραήλ», γράφουν οι Times of Israel που επικαλούνται αξιωματούχο του πρωθυπουργικού γραφείου.

«Οι δυο τους συζήτησαν και για την ιρανική απειλή», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση Νετανιάχου

«Η ιστορική σας επιστροφή στον Λευκό Οίκο προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα για την Αμερική και μια ισχυρή επαναδέσμευση στη μεγάλη συμμαχία ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Αμερική», έγραψε ανάμεσα σε άλλα ο Νετανιάχου στο Χ, ενώ το μήνυμά του ήταν τόσο προς τον Ντόναλντ όσο και τη Μελάνια Τραμπ.

Δείτε την ανάρτηση:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επέλεξε τη χθεσινή ημέρα για να «ξεφορτωθεί» τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά Ρωσίας στο ΣΕΥ μετά από βέτο της Σλοβακίας
Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Ευρηματικός δραπέτης στη Γαλλία-Κρύφτηκε σε τσάντα με τα άπλυτα άνδρα που αποφυλακίστηκε
Η Βρετανία δέχτηκε μυστικά χιλιάδες Αφγανούς έπειτα από μαζική διαρροή δεδομένων το 2022
Κυρώσεις ΕΕ σε πρόσωπα από Ρωσία και Ιράν για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ