Αμφίρροπη μάχη δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, Τραμπ οι στοιχηματικές

Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν την πιο αμφίρροπη μάχη των τελευταίων δεκαετιών για τις αμερικανικές εκλογές, ωστόσο οι στοιχηματικές δίνουν ως αδιαφιλονίκητο φαβορί τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι δύο υποψήφιοι μετά από τρεις μήνες έντονης αντιπαράθεσης ήρθε η στιγμή να αναμετρηθούν στις κάλπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι δημοσκοπήσεις εδώ και καιρό δείχνουν μάχη για γερά νεύρα ανάμεσα σε Χάρις και Τραμπ, κάτι που δεν αποτυπώνεται στις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Η «Polymarket» εμφανίζει τις πιθανότητες εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στο 60.7%, ενώ της Κάμαλα Χάρις στο 39,3%. Το πρωί της Τρίτης (ώρα Κύπρου) η πιθανότητα εκλογής του Τραμπ ήταν 58% και της Χάρις 42%.

Η «Kalshi» επίσης δίνει προβάδισμα στον Τραμπ, εμφανίζοντας τις πιθανότητες εκλογής του να ανέρχονται στο 58% και της Κάμαλα Χάρις στο 42%. Την ίδια ώρα η «PredictIt» που το πρωί έδινε περισσότερες πιθανότητες στην Χάρις, πλέον δίνει προβάδισμα στον Τραμπ.

Οι αποδόσεις στις ελληνικές στοιχηματικές

Στην Stoiximan η απόδοση του Ντόναλντ Τραμπ ανέβηκε σε σχέση με τις προηγούμενες ώρες, εξακολουθώντας να εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί. Από 1.50 η απόδοση για νίκη ανέβηκε στο 1.55, ενώ της Κάμαλα Χάρις από 2.60 έπεσε στο 2.50.

Στην Novibet βρίσκεται στο 1.55 η απόδοση για νίκη Τραμπ και στο 2.50 για την Χάρις.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η Χαμάς έβαλε όμηρο να «γιορτάσει» τα γενέθλιά του-«Κάντε συμφωνία, αλλιώς θα γυρίσουμε σε φέρετρο»
Ισχυρισμοί Τραμπ ότι είναι κοντά σε συμφωνία με Ουκρανία για το τέλος του πολέμου-Τι απαντά το Κίεβο
Τεράστιες πυρκαγιές έξω από την Ιερουσαλήμ-«Ίσως χρειαστούμε ενισχύσεις από την Ελλάδα»
Στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα τραύματα κρατούμενου που του έστησαν ενέδρα στις Κεντρικές-Τον περίμεναν με μαχαίρια για αντίποινα
Από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ έως την Ασία και την Αφρική-Οι 12 πιθανοί υποψήφιοι για τον παπικό θρόνο
Wall Street Journal: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει μείωση 50-65% στους δασμούς στην Κίνα
Άφαντος ο 35χρονος τουρίστας που χάθηκε στην Πάφο-Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες
ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 150 τραυματίες στον σεισμό της Κωνσταντινούπολης λόγω πανικού-Πήδηξαν από ύψος
Εβδομήντα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη κατάπιε τελικά ο 52χρονος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου
Δίχρονος στην Αριζόνα βγήκε από το σπίτι και χάθηκε στην έρημο-Πώς τον βρήκαν μετά από 16 ώρες