Διέρρηξε και έκλεψε από δωμάτιο ξενοδοχείου χρηματοκιβώτιο-Χειροπέδες σε 58χρονο

Στη σύλληψη 58χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 4.11.24 γύρω στη 1:30 το πρωί καταγγέλθηκε από επισκέπτρια, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο, ότι το βράδυ διαρρήχτηκε το δωμάτιο της και κλάπηκε όλο το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα, όπως διαβατήρια, πιστωτικές κάρτες και διάφορα άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 58χρονου, ο οποίος εργάζονταν ως τεχνικός σε άλλο ξενοδοχείο και ο οποίος φέρεται κάτω από κάποιες συνθήκες να είχε γενικό αντικλείδι.

Ο συγκεκριμένος είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ανακρίθηκε, ομολόγησε και το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε στην κατοικία του. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Στις φλόγες σκάφος στη μαρίνα Λάρνακας-Ρυμουλκήθηκε στη θάλασσα, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικίες δύο 22χρονων, εντόπισε μικροποσότητες ναρκωτικών
Καταζητείται 35χρονος για κλεπταποδοχή και κλοπή στο Παραλίμνι-Συνελήφθη 31χρονος (pic)
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
Άνδρας επιτέθηκε και κτύπησε υπάλληλο του Δήμου Παραλιμνίου γιατί του μετακίνησε τις πετσέτες από ξαπλώστρα
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε αποθήκη νηπιαγωγείου στο Τσέρι-Επεκτάθηκε σε πέργολα και αλουμινένια είσοδο