Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φονική πυρκαγιά στο εργοστάσιο-Επεκτάθηκε αστραπιαία

Με αστραπιαίες ταχύτητες επεκτάθηκε η φονική πυρκαγιά στο εργοστάσιο στη Δρομολαξιά, όπως καταδεικνύεται μέσα από βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης διπλανού εργοστασίου που κατάγραψε καρέ-καρέ τις πύρινες γλώσσες να καταπίνουν το εργοστάσιο.

Στα βίντεο φαίνονται τα τέσσερα πρόσωπα που κατάφεραν την υστάτη να βγουν από το φλεγόμενο εργοστάσιο, καθώς επίσης και οι προσπάθειες των πυροσβεστών που έφθασαν πρώτοι ώστε να δώσουν μάχη με τις φλόγες.

Όπως φαίνεται από τα βίντεο, η φωτιά επεκτάθηκε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά καίγοντας ότι βρήκε στο πέρασμα της, ενώ το εργοστάσιο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Υπενθυμίζεται πως, με το πρώτο φως της ημέρας έσπευσαν στο εργοστάσιο, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς επίσης και άλλων Υπηρεσιών, ούτως ώστε να διασφαλίσουν την στατική επάρκεια του εργοστασίου και εν συνεχεία να δημιουργήσουν διάδρομο πρόσβασης ώστε, να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα, ο οποίος δεν κατάφερε να εξέλθει από το φλεγόμενο εργοστάσιο.

Επιπλέον, η πυροσβεστική Υπηρεσία, μαζί με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, αρχίζουν τη διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στην φονική πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται πως, την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εργοστάσιο υπήρχαν συνολικά πέντε πρόσωπα, τα τέσσερα κατάφεραν να εξέλθουν καθώς βρίσκονταν κοντά στην έξοδο. Οι τέσσερις εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ ο ένας εξ αυτών υπέστη εγκαύματα. H φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8.30 το πρωί της Κυριακής και κατασβέστηκε στις 14:50 το απόγευμα , ωστόσο λόγω του ότι υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης στο σημείο παρέμεινε πυροσβεστικό όχημα.

Το ύψος της προκληθείσας ζημιάς είναι άγνωστο στο παρόν στάδιο ενώ υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Ζελένσκι μόνο αν μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ-«Δεν θα είναι εύκολο να αντικατασταθώ»
Καθαρά Δευτέρα με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι κατά το μεσημέρι
ΕΕ και ΝΑΤΟ το… χωριστό συνδικάτο-Η κοινή ευρωπαϊκή άμυνα στο επίκεντρο της ατζέντας
Άνθρακας τελικά τα περί θυματοποίησης Κυπρίων στο σκάνδαλο Graphite-Πέφτουν στο κενό οι έρευνες
«Ο Γρηγόρης Αυξεντίου εφονεύθη»-Εξήντα οκτώ χρόνια από τη θυσία του Σταυραετού του Μαχαιρά
Η έλλειψη αντανακλαστικών των θεσμών για το σκάνδαλο στο English School και η ανοχή στην κατάχρηση εξουσίας
ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί με 3 τραυματίες σε εμπορικό κέντρο της Ρωσίας
Η γιορτή τέλειωσε και τα συνεργεία του Δήμου Λεμεσού βρίσκονται επί ποδός για την καθαριότητα
Ένα πρόσωπο στο Νοσοκομείο μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Δεν σιγούν τα Τέμπη-Νέο ραντεβού πανελλαδικά την Τετάρτη