Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού λόγω τροχαίου ατυχήματος

Κλειστή είναι από τις 7.00 το πρωί της Δευτέρας η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον Ύψωνα, αφού αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί εντός του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, με την τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω της αριστερής λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου μετά από πρόσκρουση, που προκλήθηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κινήθηκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε λίνια στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός δεν έχει υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.

Δειτε Επισης

Το φυσούν και δεν κρυώνει στα κατεχόμενα μετά την πρώτη καταδίκη για σφετερισμό-Βλέπουν πολιτικό πόλεμο
Δικαστική απόφαση εναντίον Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης για καταχρηστικές ρήτρες
Καταγγελίες χωρίς στοιχεία... Στην αντεπίθεση ο ΠΔΣ για τα περί παραβίασης κυρώσεων από δικηγορικά γραφεία
BINTEO: Πήγαν να απαγάγουν την κόρη επιχειρηματία στο Παρίσι-Ήταν μαζί με των δύο ετών γιο της
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Πυρά ΑΚΕΛ κατά του Προέδρου-«Επέλεξε να ξεπλύνει το ΕΛΑΜ, προκαλεί ερωτηματικά»
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακυρώνει την απόφαση της Κομισιόν να αποκρύψει τα μηνύματα φον ντερ Λάιεν-Μπουρλά
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Ζητά ενότητα ο Μυριάνθους μετά την αποκάλυψη προθέσεων από Διομήδους-«Καταλληλότερος ο Αναστασίου»