Οπλισμένοι με ρόπαλα και λοστούς οι Πολωνοί που ενεπλάκησαν στον καβγά στη Λάρνακα-Ρίχτηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, μετά από πληροφορία για συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 3π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα. Μέλη της Αστυνομίας παρενέβησαν, με αποτέλεσμα τα πρόσωπα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή να τραπούν σε φυγή.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι η συμπλοκή άρχισε, κάτω από διερευνώμενες συνθήκες, εντός του υποστατικού. Σύμφωνα με την μαρτυρία, ομάδα περίπου 20 προσώπων, αφού κατανάλωσαν οινοπνευματώδη ποτά, άρχισαν να προκαλούν ανησυχία, με αποτέλεσμα να συμπλακούν με άλλους θαμώνες του κέντρου. Επενέβησαν φρουροί ασφαλείας του υποστατικού, οι οποίοι οδήγησαν τους εμπλεκόμενους, εκτός του νυχτερινού κέντρου, όπου συνεχίστηκε η συμπλοκή. Οι συμμετέχοντες στη συμπλοκή, φέρονται να  χρησιμοποίησαν ρόπαλα και σιδηρολοστούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 24χρονος που πήδηξε από εν κινήσει όχημα στη Λάρνακα

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν περιπολίες στη γύρω περιοχή, προς εντοπισμό των δραστών. Σε παρακείμενο δρόμο, περίπολο της Αστυνομίας εντόπισε ομάδα περίπου 15 προσώπων, τα οποία προκαλούσαν ανησυχία. Βλέποντας τους αστυνομικούς τα πιο πάνω πρόσωπα, άρχισαν να τρέχουν με απειλητικές διαθέσεις, προς τα μέλη της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί, έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς, με το υπηρεσιακό τους πιστόλι, με αποτέλεσμα, τα εν λόγω πρόσωπα, να τραπούν σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμπλοκή οπαδών της Λέγκια με θαμώνες νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα-Συλλήψεις και μικροτραυματισμοί

Λίγα λεπτά αργότερα, μέλος της Αστυνομίας, εντόπισε ένα άνδρα να κρύβεται σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης. Στην προσπάθεια του αστυνομικού να τον προσεγγίσει, αυτός του επιτέθηκε, σπρώχνοντάς τον, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 29χρονο.

Ακολούθως, περίπολο της αστυνομίας, εντόπισε σε δρόμο στην ίδια περιοχή, αριθμό προσώπων να συμμετέχουν σε συμπλοκή. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, οι πιο πάνω τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο έγινε κατορθωτή η σύλληψη ενός 42χρονου, για τα αυτόφωρα αδικήματα της συμπλοκής και της μέθης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Επιπρόσθετα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε το Σάββατο διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον των δύο ατόμων από την Πολωνία, ηλικίας 29 και 42 ετών που συνελήφθησαν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα.    

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας