Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στο κέντρο της Αθήνας

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό του Προαστιακού καθώς προσπαθούσε να διασχίσει ισόπεδη διάβαση στην περιοχή των Σεπολίων.

Το ατύχημα συνέβη σε διάβαση μεταξύ των σταθμών Αγ. Ανάργυροι και Αθήνα λίγο μετά τις 5 το πρωί όταν η γυναίκα προσέκρουσε στο συρμό 1202 του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Αεροδρόμιο.

Λόγω του συμβάντος προκλήθηκαν καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων. Σύμφωνα με την Hellenic Train η κυκλοφορία είχε αποκατασταθεί ως τις 10:00 το πρωί.

Με ανακοίνωσή της, η Hellenic Train εξέφρασε τη θλίψη της για το τραγικό συμβάν: 

«Η Hellenic Train εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, όταν μια γυναίκα παραβίασε ισόπεδη διάβαση και παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς–Αεροδρόμιο (1202), στο τμήμα μεταξύ Αθήνας και Αγίων Αναργύρων. Το δυστύχημα είχε ως τραγική συνέπεια η γυναίκα να χάσει τη ζωή της. Η εταιρεία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους της. Η κυκλοφορία των δρομολογίων επηρεάστηκε προσωρινά, με καθυστερήσεις και ακυρώσεις, ενώ πλέον έχει αποκατασταθεί πλήρως».

Δειτε Επισης

Ο ένας δεν ενημέρωσε, ο άλλος δεν άκουσε, ο τρίτος δεν είδε και ο τέταρτος δεν ήταν αρμοδιότητά του...
Δεν τους παίρνει να αστοχήσουν στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Αμφιβολίες για την εφαρμοστικότητα
Οι διαδικασίες express για Πελετίε και οι πέντε μήνες αναμονής για Μαλέκο-Παρόμοιες υποθέσεις, διαφορετικοί χειρισμοί
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Τουλάχιστον 38 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Απαντά ο Οδυσσέας για την έρευνα σε βάρος του για καταφρόνηση Δικαστηρίου-«Δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχει καθεστώς»
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος