ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της διάσωσης των δύο ενοίκων από το φλεγόμενο διαμέρισμα στη Λεμεσό

Τη στιγμή της διάσωσης των δύο ενοίκων του φλεγόμενου διαμερίσματος, που εγκλωβίστηκαν στο μπαλκόνι, έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία προβαίνει στις τελικές κατασβέσεις της πυρκαγιάς.

Στο βίντεο διακρίνονται οι δύο ένοικοι που βρίσκονται στο μπαλκόνι και τους πλησιάζει μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τη βοήθεια του βραχινοφόρου οχήματος. Οι δύο ένοικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς εισέπνευσαν καπνό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεμεσό-Παγιδεύτηκαν στο μπαλκόνι δύο άτομα

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον τέταρτο όροφο, ενώ δύο άτομα παγιδεύτηκαν στο μπαλκόνι. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχινοφόρου οχήματος.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, έγινε είσοδος στο διαμέρισμα από μέλη της Πυροσβεστικής με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκαταστάσεων σωλήνων νερού. Τα μέλη της Πυροσβεστικής εντόπισαν εντός του διαμερίσματος και ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο διασώθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Αστυνομία. Στο περιστατικό βρέθηκε και ο Επαρχιακός Υπεύθυνος Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»