Επιδρομή IDF σε αποθήκη πυραύλων της Χεζμπολάχ στο Λίβανο-«Παρατήρησαν κινητικότητα παρά την εκεχειρία»

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή εναντίον μιας εγκατάστασης της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο, νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού εντόπισε δραστηριότητα εκεί.

Η εγκατάσταση είχε χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς, σύμφωνα με τις IDF.

Ο στρατός του Ισραήλ υποστήριξε ότι μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν την τοποθεσία μετά τον εντοπισμό της δραστηριότητας της Χεζμπολάχ, απομακρύνοντας την απειλή. «Οι IDF έχουν αναπτυχθεί στο νότιο Λίβανο, δρουν και ματαιώνουν κάθε παραβίαση της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός», προστίθεται στην ενημέρωση.

Παράλληλα, οι IDF γνωστοποίησαν πως επέβαλλαν απαγόρευση κυκλοφορίας νότια του ποταμού Λιτάνι προς τα εκκενωμένα χωριά για 14 ώρες, από σήμερα στις 5 το απόγευμα μέχρι αύριο στις 7 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time
Δημογλίδου για Βασίλη Καλογήρου-«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα σε έγκλημα»