Δεν έπεισε το Δικαστήριο το ΤΑΕ Λεμεσού, ελεύθερος ο 29χρονος για τη βόμβα σε γκαράζ

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση του 29χρονου υπόπτου, που συνελήφθη σε σχέση με την έκρηξη σε γκαράζ οικίας, στην περιοχή Γερμασόγειας, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, με τον δικηγόρο του να φέρει ένσταση στο αίτημα για προσωποκράτηση. Μετά από εξέταση των επιχειρημάτων των δυο πλευρών, το δικαστήριο έκρινε πως δεν υπάρχει ικανοποιητική μαρτυρία που να δικαιολογεί την κράτηση του 29χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 29χρονο για την βόμβα σε γκαράζ στη Λεμεσό-Καταζητείται ένα ακόμη πρόσωπο

Η έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου, στο ανατολικό γκαράζ της οικίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο χώρο, η οποία επεκτάθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας 21χρονου, καθώς και σε δυο οχήματα αντίκες, ιδιοκτησίας του πατέρα του.

Η φωτιά, που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα του 21χρονου, αξίας 30 χιλιάδων ευρώ και ένα εκ των δυο οχημάτων του πατέρα του, αξίας 6 χιλιάδων ευρώ. Τρίτο όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως διαπιστώθηκε, επιχειρήθηκε να πυρποληθεί, με τη χρήση μολότοφ και τέταρτο όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο στο δυτικό γκαράζ της οικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναφορικά με την εγκληματική ενέργεια εξετάζονται οικονομικές διαφορές σε σχέση με την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων. Για την υπόθεση καταζητείται ένα πρόσωπο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 26χρονου έξω από οικία
Άνοιξαν πυρ εναντίον καφετέριας στη Λεμεσό-Ζημιές στο εσωτερικό της
Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Έκρηξη σε κατάστημα στη Λεμεσό-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκε και δεύτερο
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 60χρονου
Υπέβαλε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση
Δείχνει γραμμή πλεύσης για ευθύνες η στάση Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Το «κράτος εν κράτει» ΤΟΜ και η «αδικαιολόγητη ΗΜΥ
Νέα ένταση στη Επ. Ελέγχου για Αμπράμοβιτς-Καταγγέλλει παρέμβαση Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης, διαψεύδει ο Χάρης
Δεν παρουσιάστηκε μάρτυρας στην δίκη Al Jazeera-Αναβολή μέχρι τις 4 Ιουνίου
Στη δημοσιότητα η κατάθεση Φαίδωνα με πυρά κατά Αρναούτη-Τι αναφέρει για Χαρτσιώτη, Κατσουνωτό και εμπόρους