Αρνητικά σχόλια πυροδότησε το καταβεβλημένο μήνυμα της Κάμαλα Χάρις μετά τις εκλογές

Πλήθος αρνητικών σχολίων πυροδότησε η εμφάνιση της υποψήφιας με τους Δημοκρατικούς για τις εκλογές των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις που λίγες εβδομάδες μετά την ήττα της από τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ στο μήνυμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών εμφανίστηκε στην οθόνη εμφανώς απογοητευμένη και καταβεβλημένη ψυχικά.

Στο απόσπασμα των 28 δευτερολέπτων που αναρτήθηκε στο Χ από την Εθνική Επιτροπή Δημοκρατικών, η Κάμαλα Χάρις, με μάτια που προδίδουν κούραση και απογοητευμένο ύφος, αναφέρει: «Ξέρω ότι αυτή είναι μια αβέβαιη στιγμή. Το ξέρω καλά. Ξέρω ότι το καταλαβαίνετε και το αισθάνεστε. Απλώς πρέπει να σας υπενθυμίσω: μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πάρει τη δύναμή σας. Έχετε την ίδια δύναμη που είχατε και πριν από την 5η Νοεμβρίου και έχετε τον ίδιο σκοπό που είχατε και την ίδια ικανότητα να εμπλέκεστε και να εμπνέετε. Γι’ αυτό, μην αφήσετε ποτέ κανέναν ή καμία περίσταση να σας στερήσει τη δύναμή σας».

Συνεχίζοντας το μήνυμά της, λέει «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, εντάξει; Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» προτού ευχηθεί στους υποστηρικτές της «καλή Ημέρα των Ευχαριστιών».

«Σας εύχομαι να είστε περιτριγυρισμένοι από τους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας αγαπούν. Σας ενθαρρύνω να βρίσκεστε γύρω από την οικογένειά σας, με όποιον τρόπο κι αν συνθέτετε αυτή την οικογένεια. Είμαστε ισχυροί, όσοι από εμάς αγαπάμε τη χώρα μας, και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Το βίντεο με το μήνυμα της Κάμαλα Χάρις έχει προβληθεί πάνω από 7,5 εκατομμύρια φορές. Στα περισσότερα σχόλιά τους, οι ακόλουθοι στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικότερα στην πλατφόρμα Χ, δίνουν αρνητικό πρόσημο στην εικόνα της επικεφαλής των Δημοκρατικών.

Μάλιστα γράφουν ότι μοιάζει μεθυσμένη μετά την ήττα της και πως είναι προφανές ότι κάτι δε πάει καλά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα-Ζήτησε έρευνα ο ΟΗΕ
Μεντβέντεφ για διαπραγματεύσεις-«Είναι απαραίτητες για την καταστροφή της νεοναζιστικής ουκρανικής κυβέρνησης
Το χτύπημα του Κιέβου, η αλλαγή δεδομένων και το σενάριο αποχώρησης του Τραμπ
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Νεκρός από ισραηλινά πυρά 14χρονος Παλαιστίνιος στη Δυτική Όχθη
Τουλάχιστον πέντε νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε Ντονέτσκ και Χάρκοβο
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Ζελένσκι και τον Πούτιν στην Τουρκία
Στο Ανώτατο Δικαστήριο προσφεύγει η κυβέρνηση Τραμπ για τις μαζικές απολύσεις σε υπουργεία
ΒΙΝΤΕΟ:Σπαρακτικές εικόνες από τη Γάζα-Μητέρα μαζεύει με τα χέρια της αλεύρι από τον δρόμο
Οι ΗΠΑ έδωσαν το πράσινο φως για την ενσωμάτωση των πρώην τζιχαντιστών στον εθνικό στρατό της Συρίας