Μέτρα αντιμετώπισης νεανικής παραβατικότητας στη Λάρνακα παρουσίασαν Χαρτσιώτης, Ευαγγέλου και Ιωαννίδης

Μέτρα αντιμετώπισης της νεανικής παραβατικότητας στη Λάρνακα, παρουσίασαν κατά τη διάρκεια χθεσινής συνάντησης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και οι Υφυπουργοί Κοινωνικής Πρόνοιας και Μετανάστευσης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «τα μέτρα παρουσιάστηκαν σε συνάντηση που είχε χθες Τρίτη 26 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Μάριο Χαρτσιώτη στην παρουσία της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένας Ευαγγέλου, του Υφυπουργού Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας Νικόλα Ιωαννίδη και εκπροσώπων της Αστυνομίας, των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και άλλων αρμόδιων Υπηρεσιών».

Προστίθεται ότι «στη συνάντηση ο Υπουργός και οι Υφυπουργοί παρουσίασαν στο Δήμαρχο Λάρνακας τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν, βάσει των αρμοδιοτήτων τους, για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στη πόλη».

Ο Ανδρέας Βύρας αναφέρθηκε «στα πρόσφατα επεισόδια και τα μέτρα που ελήφθησαν από την Αστυνομία και τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας» και σημείωσε ότι «η κατάσταση στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων και γενικότερα στην περιοχή έχει βελτιωθεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Ταυτόχρονα «ευχαρίστησε τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τους δύο Υφυπουργούς για τα μέτρα που ανακοίνωσαν και εξέφρασε την επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων στο μέλλον, προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη τέτοιων περιστατικών και να διασφαλιστεί η ασφάλεια και ευημερία των πολιτών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανοίγει και φέτος για το κοινό η Προεδρική Κατοικία Τροόδους την Κυριακή
Μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη η Κύπρος που δεν έχει προγράμματα για επαγγελματική κατάρτιση των τυφλών
Τα τέλη για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας
Ανησυχία Επ. Περιβάλλοντος για διάβρωση σε παραλίες Δ. Λεμεσού-Τέθηκε θέμα Βάσεων από το ΑΚΕΛ
Τις κατηγορίες χορηγιών του σχεδίου για ηλεκτροκίνηση ανακοίνωσε το ΤΟΜ
Πήρε για τα καλά την ανιούσα ο υδράργυρος-Κίτρινη προειδοποίηση από Μετεωρολογική, κόκκινη από το Τμήμα Δασών
Διαβεβαίωση Κυβέρνησης για στήριξη Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης-Αιτήσεις και υδατικό στο επίκεντρο σύσκεψης
Καταγγέλλει «δυσμενή διάκριση μαθητών» ο Σύνδεσμος για Δυσλεξία-Έστειλε επιστολή στο ΥΠΑΝ
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για αποζημιώσεις σε γεωργούς που επλήγησαν-Όλες οι πληροφορίες
Νέο σχέδιο ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης ύψους 2,5 εκατομμυρίων ενέκρινε το Υπουργικό