Οικονομικές διαφορές μισού εκατομμυρίου πίσω από την βόμβα στη Λεμεσό-Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Οικονομικές διαφορές ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, φαίνεται να κρύβονται πίσω από την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Γερμασόγεια, από την οποία προκλήθηκαν ζημιές σε τρία οχήματα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και καταζητούνται δύο πρόσωπα, με τα κίνητρα πίσω από την επίθεση να αφορούν οικονομικές διαφορές ύψους 500,000 ευρώ σε κρυπτονομίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στάχτη και αποκαΐδια δύο οχήματα μετά από έκρηξη βόμβας-Με μολότοφ προσπάθησαν να κάψουν ακόμη ένα αυτοκίνητο

Σημειώνεται ότι, γύρω στις 22:45 το βράδυ της Τρίτης, έκρηξη σημειώθηκε σε γκαράζ οικίας, στην περιοχή Πανιώτη, στην Γερμασόγεια, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στo χώρο, η οποία επεκτάθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας 21χρονου, καθώς και σε δυο αυτοκίνητα αντίκες, ιδιοκτησίας του πατέρα του, τα οποία ήταν σταθμευμένα εντός του γκαράζ.

Στη σκηνή, η οποία αποκλείστηκε, μετέβησαν οι υπεύθυνοι ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, ως επίσης πυροτεχνουργός της Αστυνομίας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου διενήργησαν επιτόπιες εξετάσεις και έρευνες. Από τις πρoκαταρκτικές εξετάσεις, διαφάνηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, ενώ διαπιστώθηκε ότι οι δράστες έθεσαν φωτιά και προσπάθησαν να κάψουν και τέταρτο αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε άλλο γκαράζ της οικίας με την χρήση μολότοφ, χωρίς ωστόσο να προκληθούν ζημιές σε αυτό.

Η φωτιά η οποία κατασβεστικέ από μέλη της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατέστρεψε ολοσχερώς όχημα αξίας 30,000 ευρώ, ένα εκ των δυο οχημάτων αντίκα αξίας 6,000 ευρώ, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στην τρίτο όχημα άγνωστης αξίας.

Η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Σύλληψη 36χρονο στην κατοχή του οποίο βρέθηκαν προϊόντα CBD χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορίας
Μαρτυρία κάρφωσε 47χρονο σχετικά με την πυρκαγιά σε αποθήκη στο Ζακάκι
Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση έπειτα από πτώση επήλθε ο θάνατος του 43χρονου στη Λεμεσό
Βαθαίνει η κόντρα, απαντά σε Εισαγγελέα ο Αρναούτης-Τον «προκαλεί» για επαναξιολόγηση και νέες οδηγίες
Συνολικά 28 τεκμήρια κατέθεσε η Κατηγορούσα Αρχή στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση Αϊκούτ
Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία
Πώς Αρναούτης και Χαρτσιώτης πήγαν να κάψουν τον Σαββίδη και τους... έκαψε-Έδειξε συναυτουργό Αστυνομία για κυνηγούς
Στο κελί ο 36χρονος που πιάστηκε να τεμαχίζει καγκουρό
Άλλα γραμμένα με γραφομηχανή και άλλα χειρόγραφα στο απολυτήριο του Γιαννάκη-Όσα κατέθεσε εμπειρογνώμονας
Υπό κράτηση οι δύο που συνελήφθησαν για το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Πάφο