Αλλεπάλληλα χτυπήματα των Ισραηλινών στο Λίβανο-Επιτέθηκαν σε τριάντα στόχους

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές εναντίον περίπου 30 στόχων στον νότιο Λίβανο από την έναρξη της σημερινής ημέρας, καθώς το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας αναμένεται να αποφανθεί σήμερα το απόγευμα σχετικά με μια συμφωνία εκεχειρίας.

Σε μια ανακοίνωση ο στρατός ανέφερε ότι έπληξε στόχους που συνδέονταν με τη Χεζμπολάχ, κυρίως εκτοξευτές ρουκετών, αποθήκες όπλων, εγκαταστάσεις «τρομοκρατικής υποδομής» και «κέντρα διοίκησης».

Νωρίτερα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε επιδρομές «στην περιοχή του ποταμού Λιτάνι», το γεωγραφικό όριο στον Λίβανο πέρα από το οποίο το Ισραήλ λέει ότι θέλει να απωθήσει το ισλαμιστικό κίνημα Χεζμπολάχ ώστε να προστατεύσει τον δικό του πληθυσμό.

«Οι στρατιώτες επιτέθηκαν σε πολλούς τρομοκρατικούς στόχους, ενεπλάκησαν σε μάχες εκ του συστάδην με τρομοκράτες, εντόπισαν και κατέστρεψαν δεκάδες εκτοξευτές, χιλιάδες ρουκέτες και πυραύλους, καθώς και κρυφές αποθήκες όπλων στην πλευρά του βουνού», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο ισραηλινός στρατός.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέα ανάρτηση Ιμάμογλου-«Ποτέ μη χάνετε την ελπίδα, το έθνος θα κερδίσει-Ευχαριστώ Κωνσταντινούπολη»
Οι αλλαγές που προτείνει η Ουκρανία στις νέες αιτιάσεις των ΗΠΑ-Πού βρίσκονται οι συνομιλίες
Ανακαλύφθηκε πυραμίδα της ελληνιστικής περιόδου στη μέση της ερήμου της Ιουδαίας (pics)
Ο σεισμός ισοπέδωσε τη Μιανμάρ-Κατεστραμμένοι δρόμοι, γέφυρες και χαλάσματα παντού (vid&pics)
Δύσκολες οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Μιανμάρ λόγω κατεστραμμένων υποδομών
ΒΙΝΤΕΟ: Καθαριστής τζαμιών παλεύει να κρατηθεί ενώ πέφτουν τόνοι νερού δίπλα του από το σεισμό στην Ταϊλάνδη
Έφοδος των Αρχών σε θαλάσσιο πάρκο φυλακή στη Φλόριντα–Τέσσερα δελφίνια πέθαναν μέσα σε λίγους μήνες
Έριχνε κινητά από την νεκρή ζώνη στις Φυλακές-Βρέθηκαν άλλα 14 τηλέφωνα σε πτέρυγα υψίστης ασφαλείας
Στους 1.644 οι νεκροί, σκάβουν με τα χέρια στα ερείπια για εγκλωβισμένους από το σεισμό στην Μιανμάρ
ΒΙΝΤΕΟ: Η Μις Ταϊλάνδη 2023 εγκλωβισμένη σε διαμέρισμα 22ου ορόφου που διαλύεται στην Μπανγκόκ