Μαραθώνια κατάθεση οκτώ ωρών για τη μητέρα της Ειρήνης-«Να βγει η αλήθεια για τα παιδάκια»

Για οκτώ ώρες κατέθετε η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Η γυναίκα, που θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση, κατηγορεί ευθέως την κόρη της για τον θάνατο των βρεφών.

«Ήρθαμε να πούμε την αλήθεια. Αυτά που ξέρω, να βγει η αλήθεια για τα παιδάκια, ό,τι έχει γίνει. Τώρα ποιος φταίει και ποιος δε φταίει θα το βρει η Δικαιοσύνη. Ναι, κατηγορώ την κόρη μου. Ό,τι έχω πει και όσα ξέρω θα τα πούμε μέσα», δήλωσε προσερχόμενη στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της ήταν συναισθηματικά φορτισμένη και επανέλαβε όσα έχει πει και δημόσια. «Πιστεύω ότι η κόρη μου έχει ευθύνη για τον θάνατο των πέντε παιδιών», φέρεται να είπε μην παίρνοντας τίποτα πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέες αποκαλύψεις για την Ειρήνη Μουρτζούκου-Παρίστανε τη μητέρα του μικρού Παναγιώτη

Ποιοι αναμένονται τις επόμενες ημέρες

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να περάσουν την πόρτα του Ανθρωποκτονιών για να καταθέσουν στους αστυνομικούς ο πατριός της Ειρήνης, γιατροί του νοσοκομείου Παίδων που κατέληξε το δεύτερο παιδί της αλλά και άτομα του συγγενικού και φιλικού της περιβάλλοντος.

Παράλληλα, αναμένονται οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις του Παναγιωτάκη, που αναμένεται ότι θα ρίξουν φως στο εάν ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Την ίδια ώρα, πραγματογνώμονες ελέγχουν τα πλακίδια των πέντε νεκρών βρεφών για να εντοπίσουν κοινά στοιχεία στους θανάτους τους.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναμένεται ότι θα κληθεί στη ΓΑΔΑ στο τέλος και αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις μαρτύρων.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Υπήρξαν στιγμές έντασης κατά τη σύλληψη της Μουρτζούκου»-Οδηγείται στο αυτόφωρο

Δειτε Επισης

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Κ. Μητσοτάκης: Μήνυμα προς τους διακινητές η απόφασή μας για το άσυλο
«Είναι δυνατόν να βλέπει τι περνάω και να μην έχει έρθει να με δει, να με πάρει ένα τηλέφωνο;»
Από θαύμα δεν εξερράγη η βόμβα στο σπίτι του Πρετεντέρη-«Ανατριχιαστικό να κυκλοφορούν τύποι με τέτοια μυαλά»
Tα ευρήματα που άνοιξαν τον δρόμο για σύλληψη της Μουρτζούκου-Πώς ανατράπηκαν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών
Πλεύρης: Φυλακή ή έξοδος από τη χώρα για τους λαθρομετανάστες, δεν θα εκβιάσετε την Ελλάδα
Προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου που πέταξε μπουκάλι στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα
Άγριο έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης-21χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 66χρονο, εντοπίστηκε την αυλή του
Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη
Χαμός στη δίκη για την Κυριακή Γρίβα, πέταξαν μπουκάλι νερού-Ένταση ανάμεσα στις μανάδες