Νέοι βανδαλισμοί σε σχολείο-Έκαψαν αίθουσα Γυμνασίου στη Λευκωσία

Δεν σταματούν τα φαινόμενα βανδαλισμού σε σχολεία, καθώς για ακόμη μία φορά, αίθουσα σχολικής μονάδας έγινε στόχος παραβατών, που έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9:00 το βράδυ του Σαββάτου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αίθουσα Γυμνασίου στη Λευκωσία. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για κατάσβεση της πυρκαγιάς, καθώς και της Αστυνομίας.

Από τις προκαταρτικές έρευνες, διαπιστώθηκε πως οι δράστες έσπασαν τα παράθυρα της αίθουσας και έβαλαν φωτιά.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές άγνωστης αξίας, που αναμένεται να εκτιμηθούν σε κατοπινό στάδιο.

Σημειώνεται πως η υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, μετά το προηγούμενο περιστατικό βανδαλισμού σχολικής αίθουσας, έδωσε οδηγίες, ώστε οι αρμόδιοι να επισπεύσουν τις διαδικασίες για τοποθέτηση καμερών σε άλλα είκοσι σχολεία, ενώ από την αρχή της σχολικής χρονιάς είχαν τοποθετηθεί κάμερες σε άλλα δέκα σχολεία. Ο τρόπος επιλογής των σχολείων γίνεται στην βάση κριτηρίων, ενώ ήδη έχει γίνει αξιολόγηση από το Υπουργείο Παιδείας και έχει καταρτιστεί λίστα, με τα σχολεία ψηλού κινδύνου.

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα μετά από έλεγχο σε 15 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία
Η συμπεθερά, η συμπεριφορά και τα τρομακτικά συμπεράσματα για την Αστυνομία
Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου