Διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα και έκλεβε πολίτες-Χειροπέδες σε 43χρονο, καταζητείται δεύτερος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 43 ετών προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παραχάραξης χαρτονομισμάτων. Ο 43χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Πάφου να διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος - ΟΠΕ Λευκωσίας, έλαβαν πληροφορία ότι, ο 43χρονος εμπλέκεται στη διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων και ότι, τις προηγούμενες μέρες εξαπάτησε δύο πρόσωπα, τα οποία διαμένουν στην επαρχία Πάφου, από τα οποία απέσπασε χρηματικό ποσό.

Ο 43χρονος παρουσιάστηκε χθες στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, για να καταγγείλει την κλοπή του αυτοκινήτου του. Στον Αστυνομικό Σταθμό μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λευκωσίας. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε περιοχή στην Πάφο, το αυτοκίνητο του 43χρονου.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μια δέσμη από πράσινα χαρτόνια, σε μέγεθος χαρτονομίσματος, τυλιγμένα με διάφανη μεμβράνη, άλλες δύο δέσμες από πράσινα και μαύρα χαρτόνια, σε μέγεθος χαρτονομίσματος, αριθμός μπουκαλιών, που διερευνάται εάν είναι δοχεία ιωδίου, και αριθμός μπουκαλιών, που περιείχαν μαύρη υγρή ουσία. Στο όχημα εντοπίστηκε και ένα χρηματοκιβώτιο, ενώ έρευνα έγινε και στην κατοικία του 43χρονου, όπου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον του.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Δειτε Επισης

Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Καυκάλλου
Επεισοδιακή καταδίωξη με ρίψη πυροβολισμών καταζητούμενων για απόπειρα φόνου και ληστεία στην Πάφο
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γ. Κωνσταντίνου στο φρεάτιο-Συνελήφθη ο εργολάβος, φαίνεται να κάλυψε τις τρύπες της πτώσης
Ζημιές στην είσοδο των γραφείων του ΔΗΣΥ-Άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία
Απάτη με μηνύματα που παριστάνουν το Τμ. Φορολογίας-Ζητούν στοιχεία για δήθεν επιστροφή φόρου
Συνελήφθη 43χρονος εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό σε οικοδομή στη Λεμεσό