Εντοπίστηκε ο ανήλικος που καταζητείτο για την απόπειρα φόνου 24χρονου και 16χρονου στη Λευκωσία

Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, πρόσωπο ηλικίας 17 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπόθεση απόπειρας φόνου με θύματα δύο πρόσωπα, ηλικίας 24 και 16 ετών, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία στις 18.11.2024, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα διαπράχθηκε λίγο πριν τις 7μ.μ., σε πάρκο στην περιοχή Καϊμακλίου. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 24χρονος και ο 16χρονος βρίσκονταν στο εν λόγω πάρκο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να τους τραυμάτισε με μαχαίρι.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο στήθος. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Ο 16χρονος φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη και το πόδι.

Για σκοπούς εντοπισμού του 17χρονου, στις 19 Νοεμβρίου, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων. Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα