ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώνεται τμήμα του αεροδρομίου Gatwick για «περιστατικό ασφαλείας»

Μεγάλο μέρος του νότιου τερματικού σταθμού (South Terminal)  του αεροδρομίου Gatwick εκκενώθηκε το πρωί της Παρασκευής για «περιστατικό ασφαλείας».

Το αεροδρόμιο αναφέρει ότι διεξάγει έρευνα και ότι το περιστατικό «βρίσκεται σε εξέλιξη».

Σε μια ανάρτηση στο Χ, ανέφερε:  «Η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού μας παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Εργαζόμαστε σκληρά για να επιλύσουμε το ζήτημα το συντομότερο δυνατό».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Gatwick Express, η εταιρεία τρένων που εξυπηρετεί τους επιβάτες του αεροδρομίου, λέγοντας πως τα τρένα της δεν θα προσεγγίζουν την εγκατάσταση «μέχρι νεωτέρας». «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αστυνομία και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ασχολούνται με ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο. Προς το παρόν, ο σταθμός και το αεροδρόμιο εκκενώνονται. Θα σας συνιστούσαμε να καθυστερήσετε το ταξίδι σας μέχρι αργότερα σήμερα το πρωί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο του Έσεξ που φιλοξενεί αιτούντες άσυλο-Τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση στις ΗΠΑ-Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου
Αφού βομβάρδισε την καθολική εκκλησία στη Γάζα ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Πάπα
Απαντά ο Πεσκόφ για το νέο πακέτο κυρώσεων-«Η Ρωσία έχει αναπτύξει κάποια ανοσία σε τέτοια μέτρα»
Έξι νεκροί από νέα νυκτερινά ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»
Τα Ηνωμένα Έθνη απαιτούν διεξαγωγή ταχείας έρευνας για τη βία στη νότια πλευρά της χώρας