Γυναίκα επιτέθηκε και έσπρωξε αστυνομικό-Επιχείρησε να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο Πάφου με πλαστά στοιχεία

Στη σύλληψη 37χρονης προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, αντίστασης σε νόμιμη σύλληψη, πρόκλησης ανησυχίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, την Πέμπτη, γύρω στις 18:15, στον αερολιμένα Πάφου παρουσιάστηκε γυναίκα αφρικανικής καταγωγής στον τομέα αναχωρήσεων παρουσιάζοντας γαλλική ταυτότητα η οποία φαινόταν να είναι γνήσια, ωστόσο στη φωτογραφία που έφερε δεν απεικονιζόταν εν λόγω γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια ανάκρισής της, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, η 37χρονη αντέδρασε, προκάλεσε ανησυχία, έσπρωξε το μέλος της Αστυνομίας, και ακολούθως συνελήφθη αυτόφωρα για επίθεση και κατά τη σύλληψή της αντιστάθηκε.

Τελικά ανέφερε πως πρόκειται για άλλο πρόσωπο απ’ αυτό που απεικόνιζεται  το έγγραφο, και συγκεκριμένα ότι πρόκειται για γυναίκα αφρικανικής καταγωγής ηλικίας 37 ετών η οποία είναι αιτήτρια πολιτικού ασύλου.

Στην συνέχεια αυτή συνελήφθη και για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 18χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό-Ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη
Πιάστηκε με έντεκα κιλά ναρκωτικών να κόβει βόλτες στην Πάφο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Σουηδία
Ενημερώθηκε από ΠτΔ για το Κυπριακό ο ΔΗΣΥ-Στηρίζει κάθε θετική προσπάθεια, προτάσσει τον ρεαλισμό
Νέα καταγγελία για βία σε δημοτικό-Εκπαιδευτικός φέρεται να χαστούκισε δωδεκάχρονη
ΒΙΝΤΕΟ:Νέα μαζική αποχώρηση από τη Σαντορίνη με το πλοίο-Με μωρά στην αγκαλιά, παιδιά και ηλικιωμένους
Πυρομαχικά, πιστόλι και ναρκωτικά εντοπίστηκαν στην οικία 32χρονου-Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων
Νέα επίθεση εναντίον νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Λεμεσού τρεις μέρες μετά το περιστατικό στην Πόλη Χρυσοχούς
Και άλλοι αερόσακοι προβληματικοί, ανακαλούνται άλλα 425 οχήματα-Στην δημοσιότητα η λίστα
Ζητά ενημέρωση απ' όσους άλλαξαν αερόσακους το ΤΟΜ-Διευκρινίσεις για την αποστολή SMS