Νεκρή στην πολυκατοικία όπου διέμενε εντοπίστηκε η 59χρονη που είχε δηλωθεί ελλείπουσα στη Λεμεσό

Νεκρή εντοπίστηκε η 59χρονη, Olgica Vitorovic, το απόγευμα της Πέμπτης, στην πολυκατοικία που διέμενε. Σημειώνεται πως η 59χρονη είχε δηλωθεί ελλείπουσα από τις 18 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πληροφορία ότι η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή λήφθηκε γύρω στις 4:30 το απόγευμα. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε πως η 59χρονη βρισκόταν σε προεξοχή μεσοπατώματος, στο εξωτερικό της οκταόροφης πολυκατοικίας που διέμενε.

Την 59χρονη εντόπισε ένας γείτονάς της, επίσης ένοικος της πολυκατοικίας και ειδοποίησε τις Αρχές. Από τις πρώτες ενδείξεις, διαφάνηκε πως η 59χρονη πιθανόν να έπεσε από ύψος.

Στο σημείο σπεύδει η Επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής, Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία.

Olgica-V-940x780.width-800

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τραγικός θάνατος για 85χρονο στη Σιά-Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ρίχνει τους τόνους ο Αρχηγός μετά την απαίτηση του Προέδρου, αλλά δείχνει τον Σαββίδη ως άρχοντα των διώξεων
Απόφαση σταθμός από Ανώτατο, ταφόπλακα στον τρόπο άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων-Αντισυνταγματική η μέθοδος
Ποινές φυλάκισης 2,5 ετών και 15 μηνών αντίστοιχα στις δυο Ουγγαρέζες για σφετερισμό Ε/Κ περιουσίων στα κατεχόμενα
Από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλές κακώσεις επήλθε ο θάνατος του 34χρονου στην Πάφο-Καταπλακώθηκε από ξύλα
Για αρκετό καιρό βρίσκονταν στην αποθήκη οι κροτίδες που προκάλεσαν φωτιά και εκρήξεις στη Λεμεσό
Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο