Αύριο στον REPORTER: Δημοσκόπηση για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης, τα σχέδια και το έργο της

Μεγάλη δημοσκόπηση, που πραγματοποίησε ο οργανισμός IMR, παρουσιάζει την Πέμπτη ο REPORTER. Με δείγμα 1000 πολιτών, η έρευνα καταγράφει τις επικρατούσες απόψεις αναφορικά με την Κυβέρνηση και το έργο που επιτελεί.

Οι πολίτες ιεραρχούν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αξιολογούν την κατεύθυνση της χώρας, ενώ βαθμολογούν τα διάφορα σχέδια που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση, τα οποία αποσκοπούν στην εξεύρεση μόνιμων λύσεων για συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες.

Καταγράφεται, ακόμη, η αξιολόγησή τους για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τη διακυβέρνηση αλλά και τους χειρισμούς σε επί μέρους ζητήματα, όπως είναι το Κυπριακό, η Οικονομία και η Εσωτερική, Εξωτερική και Κοινωνική Πολιτική.

Ταυτότητα έρευνας

Η έρευνα διενεργήθηκε από τον Οργανισμό IMR, για λογαριασμό του REPORTER, τον Νοέμβριο του 2024. Κάλυψε 1000 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 18+, σε αστικές και αγροτικές περιοχές παγκύπρια, με τυχαία στρωματοποιημένη δειγματοληψία. Η συλλογή στοιχείων έγινε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις με την χρήση δομημένου ερωτηματολογίου. Το στατιστικό σφάλμα βρίσκεται στο +/-3.1 και ο βαθμός βεβαιότητας είναι 95%.

Το 12% του δείγματος προήλθε από την ηλικιακή ομάδα 18-24, το 36% από την ομάδα 25-44, το 35% από ομάδα 45-64 και το 15 από τους 65+. Το 39% των ερωτηθέντων κατοικεί στην επαρχία Λευκωσίας, το 29% στη Λεμεσό, το 16% στη Λάρνακα, το 10% στην Πάφο και το 6% στην Αμμόχωστο.

Δειτε Επισης

Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Πάει Βοσνία και Ερζεγοβίνη και Αλβανία ο ΠτΔ-Συνεχίζονται οι επαφές ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο στα κατεχόμενα για τον σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια