Δεκαεννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στο κεντρικό Ισραήλ από εκτόξευση βλημάτων

Δεκαεννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επαρχία Σαρόν, στο κεντρικό Ισραήλ, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, μετά την εκτόξευση τριών βλημάτων από τον Λίβανο που πέρασαν στην ισραηλινή επικράτεια νωρίς σήμερα το πρωί.

Η εθνική υπηρεσία άμεσης βοήθειας είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι τραυματίστηκαν επτά άνθρωποι στην πόλη Τίρα, στο κεντρικό Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι μετά την εκτόξευση των βλημάτων ήχησαν σειρήνες σε διάφορους τομείς του κεντρικού Ισραήλ. Κάποια από τα βλήματα αναχαιτίστηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το ένα «κατέπεσε» στην περιοχή, πρόσθεσε ο στρατός, σημειώνοντας πως ακόμη αποτιμά την κατάσταση.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων και ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι τραυματισμοί στην Τίρα είναι από ελαφρείς έως μέτριας σοβαρότητας, ενώ δύο άνθρωποι εμφάνισαν συμπτώματα στρες.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ζελενσκι: Θα πάω την Πέμπτη στην Τουρκία, περιμένουμε πλήρη και γενική κατάπαυση πυρός
ΗΠΑ: Το Πεκίνο πρόθυμο για τον επαναπροσδιορισμό διμερών εμπορικών σχέσεων
Διαφωνίες για Γάζα και Ιράν δυσκολεύουν την σχέση του Τραμπ με τον Νετανιάχου
ΒΒC: O Πούτιν ίσως ζήτησε απευθείας συνομιλίες με την Ουκρανία για να διασπάσει το μέτωπο ΗΠΑ και Ευρώπης
Ο Πάπας Λέων προειδοποιεί για το φάσμα ενός παγκόσμιου πολέμου
Πλήρης αποδοχή του σχεδίου Τραμπ για αποστολή βοήθειας στη Γάζα από το Ισραήλ
Μερτς: Πολύ ανεπαρκής η πρόταση του Πούτιν για συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας
Περιμένει τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία ο Ερντογάν-«Παράθυρο ευκαιρίας για ειρήνη»
Ερντογάν σε Μακρόν: Η Τουρκία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας
Ένας από τους τελευταίους εν ζωή κρατούμενους του Αλκατράζ θυμάται όσα έζησε-Δεν θέλει να ξανανοίξει