Έσβησε στο τιμόνι 79χρονη στη Λεμεσό-Διερευνούν αιφνίδιο θάνατο οι Αρχές

Σε παθολογικά αποδίδονται, εκ πρώτης όψεως, τα αίτια θανάτου 79χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο τιμόνι του οχήματος που οδηγούσε, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, πρόκειται για την Πηνελόπη Μιχαήλ, η οποία οδηγούσε το σαλούν όχημα, στις 4:45, με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις και μαρτυρίες, το όχημα της 79χρονης κινήθηκε με ανεξέλεγκτο τρόπο και σχεδόν μηδενική ταχύτητα, αμέσως μετά τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας και ακινητοποιήθηκε δεξιά του δρόμου σε τσιμεντένιο διαχωριστικό. Το δε όχημα δεν έφερε οποιεσδήποτε ζημιές, πέραν από μικρό γδάρσιμο στον προφυλακτήρα που προκλήθηκε κατά την ακινητοποίηση του στο διαχωριστικό.

Εκ πρώτης όψεως ο θάνατος της 79χρονης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, ενώ νεκροψία επί της σορού θα διενεργηθεί σε χρόνο που θα καθοριστεί αργότερα από ιατροδικαστή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φωτιά στην αποθήκη τεκμηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού
Στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα τραύματα κρατούμενου που του έστησαν ενέδρα στις Κεντρικές-Τον περίμεναν με μαχαίρια για αντίποινα
Άφαντος ο 35χρονος τουρίστας που χάθηκε στην Πάφο-Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες
Εβδομήντα δύο συσκευασίες με κοκαΐνη κατάπιε τελικά ο 52χρονος που πιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου
Σε απευθείας δίκη οδηγείται ο 34χρονος που επιτέθηκε και απήγαγε γυναίκα στη Λάρνακα
Κλείνει για έργα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού στο ύψος Κοτσιάτη
Εντοπίστηκε η 28χρονη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στη Λευκωσία
Ψάχνουν για στοιχεία για εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Συνεχίζονται οι έρευνες
Ψάχνει 18χρονο για ληστεία σε περίπτερο η Αστυνομία-Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (pic)
Βολές Γεωργίου εναντίον Χαρτσιώτη και Αρναούτη-«Δεν έγιναν ενέργειες για το περιστατικό στη λαμπρατζιά»