Θλίψη στον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου-«Νικόλα ζεις για πάντα μαχητής»

Στη θλίψη βυθίστηκε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου για τον χαμό των τριών θυμάτων του τριπλού θανατηφόρου τροχαίου, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στο δρόμο Δερεύνειας προς Φρέναρος.

Σε ανάρτηση του ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανέφερε ότι, «ακόμα μια μαύρη μέρα αφού τα πρωινά νέα δεν ήταν και σήμερα ευχάριστα τόσο για εμάς όσο και για την κοινότητα Φρενάρους γενικότερα. Ο Νικόλας, ο Ειρηναίος και ο Μαρτίνος θύματα της ασφάλτου, τρία νεαρά άτομα που φεύγουνε τόσο νωρίς».

Ο μικρός Νικόλας, συνεχίζει, «άνηκε στο οργανωμένο σύνολο μας και έχει πλέον πετάξει, παρέα με τους φίλους του, στους ουρανούς και βρίσκεται στην οικογένεια των ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ. Αιωνία σας η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει. Συλλυπητήρια σε όλη την κοινότητα Φρενάρους και στις οικογένειες όλων των θυμάτων».

Η ανακοίνωση κατέληξε με το σύνθημα, «Νικόλα ζεις για πάντα μαχητής».

Σημειώνεται ότι, την Τρίτη στις 14:30 θα τελεστεί η κηδεία στο Φρέναρος.

Υπενθυμίζεται από το φρικτό τροχαίο , έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, ο 20χρονος Μαρτίνος Μάρτη, ο Νικόλας Κουτσού 18 ετών και ο Ειρηναίος Αδάμου, επίσης 20 ετών, ενώ άλλα δυο πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι το ένα εκ των θυμάτων, ο Ειρηναίος Αδάμου είναι αδελφός του 18χρονου οδηγού ο οποίος εισήχθη στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα