Ναύτης δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στις Φοινικούδες-Άγνωστος τον απείλησε με πιστόλι και τον χτύπησε

Άνδρας ηλικίας 47 ετών, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β5, μεταφοράς και κατοχής εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από αλλοδαπό ναύτη πλοίου το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της πόλης, πως ενώ βρισκόταν στην παραλία των Φοινικούδων, στις 27 Οκτωβρίου, άγνωστο άτομο τον προσέγγισε αναίτια άρχισε να του φωνάζει, ανέσυρε πιστόλι και αφού το σήκωσε ψηλά συνέχιζε να τον φοβερίζει.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο ύποπτος τοποθέτησε το πιστόλι σε τσαντάκι, του επιτέθηκε και τον κτύπησε στο κεφάλι.

Ο παραπονούμενος αμυνόμενος τον κτύπησε και τράπηκε σε φυγή, ενώ στη συνέχεια τον ακολούθησαν τρία άγνωστα πρόσωπα, τα οποία του επιτέθηκαν ρίχνοντας του πέτρες και κτυπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Ο παραπονούμενος κατάφερε να διαφύγει και όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, επέστρεψε στο πλοίο του και αφού εξετάστηκε από γιατρό, διαπιστώθηκε ότι έφερε διάφορα τραύματα στο κεφάλι.

Μετά από εξετάσεις η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον άνδρα ηλικίας 47 ετών. Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αφού συνελήφθη σήμερα στη Λάρνακα, τέθηκε υπό κράτηση.

Εναντίον του 47χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας στην οικία του και από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ομοίωμα πιστολιού το οποίο παραλήφθηκε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν
«Όχι» Δικαστηρίου στο αίτημα για εκ νέου κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση Γιαννάκη
Πέντε εντάλματα σύλληψης για τα έγγραφα στην οικία δεσμοφύλακα
Η ανατρεπτική απόφαση του Εφετείου που διέταξε την αποφυλάκιση του δεσμοφύλακα-Ακύρωσε το πρωτόδικο Δικαστήριο
Ελεύθεροι οι δύο που συνελήφθησαν για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας
Μαθητές κουκουλοφόροι πίσω από τη φωτιά στο σχολείο στη Λεμεσό-Έκαψαν ελαστικά και έριχναν κροτίδες
Για οικονομικές διαφορές και διαφωνία για γυναίκα τα μαχαιρώματα στο Παραλίμνι-Υπό τετραήμερη κράτηση ο 65χρονος