Ακόμη μια τραγωδία-Νεκρή 20χρονη φοιτήτρια σε θανατηφόρο τροχαίο στη Λευκωσία

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή της η Ειρήνη Κοντογιώργου, 20 ετών από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.10π.μ., αυτοκίνητο ενοικιάσεως που οδηγούσε 20χρονος στη λεωφόρο Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Έγκωμη, έχοντας ως συνοδηγό επίσης 20χρονο και συνεπιβάτες στο πίσω κάθισμα άλλα πέντε πρόσωπα (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες – ηλικίας 28, 21, 20 και δύο 20χρονες), σε κάποιο σημείο του δρόμου, φθάνοντας σε κυκλικό κόμβο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, προσέκρουσε στο περιτοίχισμα παρακείμενου κτιρίου, καθώς επίσης και σε πινακίδα τροχαίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 20χρονος συνοδηγός και οι δύο 20χρονες κοπέλες και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο της μιας 20χρονης.

Όσον αφορά στον 20χρονο τραυματία διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα αγκώνα και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε, ενώ η δεύτερη 20χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 55μg% αντί 9μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 20χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης, καθώς επίσης για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν
«Όχι» Δικαστηρίου στο αίτημα για εκ νέου κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση Γιαννάκη
Πέντε εντάλματα σύλληψης για τα έγγραφα στην οικία δεσμοφύλακα
Η ανατρεπτική απόφαση του Εφετείου που διέταξε την αποφυλάκιση του δεσμοφύλακα-Ακύρωσε το πρωτόδικο Δικαστήριο
Ελεύθεροι οι δύο που συνελήφθησαν για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας
Μαθητές κουκουλοφόροι πίσω από τη φωτιά στο σχολείο στη Λεμεσό-Έκαψαν ελαστικά και έριχναν κροτίδες
Για οικονομικές διαφορές και διαφωνία για γυναίκα τα μαχαιρώματα στο Παραλίμνι-Υπό τετραήμερη κράτηση ο 65χρονος