Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για τον εμπρησμό οχημάτων λειτουργού του Τμήματος Τελωνείου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτων που διαπράχθηκε στις 15/11/2024 στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 59 και 58 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Η εμπρηστική ενέργεια είχε στόχο λειτουργό του Τμήματος Τελωνείου.

Υπενθυμίζεται πως, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:28 σε δυο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης διώροφης ιδιωτικής κατοικίας στην Κοινότητα Ακάκι, στη Λευκωσία.

Από την πυρκαγιά τα δυο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημίες, ενώ η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε δύο δωμάτια στο υπόγειο της οικίας, πλυσταριό και δωμάτιο θέρμανσης, τα οποία μαζί με το περιεχόμενο τους υπέστησαν εκτεταμένες ζημίες. Από τον καπνό επηρεάστηκε επίσης, ολόκληρη η βαφή το υπογείου ως επίσης εσωτερικοί και μέρος του εξωτερικού χώρου της οικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά σε οχήματα στο Ακάκι-Στόχος ήταν Λειτουργός του Τελωνείου

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων στις Παγκύπριες Εξετάσεις-Εξασφάλισαν το απόλυτο 20
Αγωνία τέλος-Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Παγκυπρίων Εξετάσεων
Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο
Κατασχέθηκαν πάνω από πέντε κιλά κάνναβης από δύο πακέτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Οργή από τη μητέρα του Κυριάκου Όξινου για τα μέτρα Βαφεάδη-«Σφυρούσε αδιάφορα, προτίμησε να στρουθοκαμηλίζει»
Απαντά στις επικρίσεις για ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης-«Κάποιοι είχαν άποψη, δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το πόρισμα»
Έκκληση 25 χωρών για άμεσο τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Υγείας της Γάζας απήχθη από μυστική ισραηλινή δύναμη
Σημαντικά βήματα στην ιστοριογραφία του 1974 τα τελευταία χρόνια παρά τα εμπόδια
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκε κάνναβης και έκσταση στην οικία του