Οδηγούσε με 118 mg αλκοόλ στο αίμα του 35χρονος-Ενενήντα καταγγελίες σε τροχονομικούς ελέγχους

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών διενήργησαν χθες και τις πρωινές ώρες σήμερα, τροχονομικούς έλεγχους στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας, τη μείωση σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων καθώς και την πάταξη οχληρίας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, έγιναν πέραν των 90 καταγγελιών για διάφορα τροχαία αδικήματα, μεταξύ των οποίων τη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, τη μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης ασφαλείας, την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης καθώς και οδήγηση μηχανοκίνητων οχημάτων χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών έλεγχων, τα μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν στην κατάσχεση δύο μοτοσικλετών, καθώς επίσης και ενός αυτοκινήτου αφού σε έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 35χρονο οδηγό, η ένδειξη ήταν 118μg αντί 22μg που είναι το ανώτατο από τον Νόμο όριο.

Οι εκστρατείες της Αστυνομίας, οι οποίες εντάσσονται στις προσπάθειες που καταβάλλονται για μείωση των θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ενθαρρύνει τους δύο ηγέτες ο ΓΓ του ΟΗΕ να συνεχίζουν τις συζητήσεις-«Τίποτα ανακοινώσιμο για την προσωπική απεσταλμένη»
Ποινή 20 μηνών σε νεαρό που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο πόδι
Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια με τους 200 κουκουλοφόρους στην Αγία Φύλα
Κατηγορείται για αμέλεια η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου για τον τραυματισμό του 13μηνου βρέφους
Δίκη εντός δίκης για υπόθεση Γερμανίδας που κατηγορείται για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Συνελήφθη πρόσωπο στην Κύπρο μετά από παγκόσμια επιχείρηση για κλείσιμο ιστοσελίδας παιδικής πορνογραφίας στο dark web
Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λευκωσία (pic)
Καταζητείται ο 23χρονος Παναγιώτης για την επίθεση στους πέντε πετοσφαιριστές του Παφιακού (pic)
Εσπευσμένα στην Κύπρο και τις Κεντρικές η CPT, έσπασε το μοτίβο από το 1992-Από «ακτινογραφία» οι συνθήκες
Τα βάζει με την Κυπριακή Δικαιοσύνη ο δικηγόρος της 20χρονης Βρετανίδας-«Ακόμη μία απόδειξη του πατριαρχικού συστήματος»