Άγνωστοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν σε 27χρονο στη Λεμεσό-Κρατήθηκε για νοσηλεία

Επίθεση από αριθμό άγνωστων προσώπων, δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής νεαρός, στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεκαπέντε λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, ηλικίας 27 ετών, στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο μετέβησαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας, ως επίσης και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το τραυματισμένο πρόσωπο στο Νοσοκομείο, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, μεταξύ των οποίων και αιμάτωμα στο μάτι.

Αφού οι γιατροί των περιέθαλψαν, ο 27χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία. Στη σκηνή του επεισοδίου έγιναν έρευνες, χωρίς να καταστεί δυνατό να εντοπιστούν οι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή
Με δύο μάρτυρες συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση Al Jazeera-Ορίζοντας ο Ιούνιος για ολοκλήρωση της υπόθεσης