Αλλοδαπός ξυλοφόρτωσε συνάδελφό του ενώ δούλευαν σε χωράφι στο Τραχώνι-Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Σε φυλάκιση σαράντα ενός εβδομάδων καταδικάστηκε 46χρονος από το Βιετνάμ, στο δικαστήριο Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στις 12 Νοεμβρίου, αφού κρίθηκε ένοχος για πρόκληση πραγματικής σωματικής σοβαρής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, οι 46χρονος συνελήφθη στις 22 Αυγούστου για σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου του, ενώ εργαζόταν σε χωράφι στην περιοχή Τραχωνιού - Ύψωνα εντός των περιοχών των Βρετανικών Βάσεων και τέθηκε υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

Η γυναίκα, επίσης με καταγωγή από το Βιετνάμ, υπέστη ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για πέντε ημέρες.

Ο Υπαστυνόμος των ΒΒ, Αντώνης Δημητρίου ο οποίος ηγείται της προστασίας ευάλωτων ατόμων, δήλωσε: «Αυτό αντιμετωπίστηκε ως σοβαρό περιστατικό, διενεργήθηκε λεπτομερής έρευνα και επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η βία κατά των γυναικών αποτελεί παγκόσμια ανησυχία και αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την αφοσίωση και τη δέσμευση της αστυνομίας των ΒΒ για τον εντοπισμό τέτοιων εγκλημάτων και την προσαγωγή τέτοιων παραβατών ενώπιον της δικαιοσύνης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φρουρός της εταιρείας εντόπισε τον βομβιστή εν δράση-Άφησε στη σκηνή κλεμμένη μοτοσικλέτα
Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος-Δέχθηκε επίθεση από ομάδα προσώπων στην Αγία Νάπα, του έσπασαν τη γνάθο
Τροχαίο τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Αυξημένη τροχαία κίνηση στην περιοχή
Τέταρτη σύλληψη στην Πάφο για την ληστεία ζεύγους τουριστών
Γιατί σε χουμίζει και σε παρακαλεί ο Τατάρ, Φειδία;
Σε τρία μέτωπα η μάχη με τη φωτιά στην Ιεράπετρα-Έφτασαν στο νησί ενισχύσεις από την Αθήνα
Καταθέσεις από τα ανήλικα αδέλφια του βρέφους λαμβάνει η Αστυνομία-Δεν είχε απασχολήσει ξανά η οικογένεια
Καταχωρήθηκαν στο Επαρχιακό οι δύο υποθέσεις εναντίον του Ησαΐα-Το Σεπτέμβριο αρχίζει η δίκη
Έκρηξη έξω από γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό
Πύρινη κόλαση στην Κρήτη-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, κάηκαν σπίτια και εκκενώθηκαν οικισμοί (vid&pics)